Opintokokonaisuuden aikana Classroom kursseille saattaa kertyä useitakin tehtäviä, joista yleensä ainakin osa sisältää myös arvosanan pisteiden muodossa. Kurssin päätteeksi voit tallentaa yhteenvedon kaikista tehtävistä Google Spreadsheetiin, jolloin sinulla on yksi selkeä tiedosto kokonaisuuden arviointia varten.

Classroomin tehtäväsivun oikeasta yläkulmasta löytyy ratas-painike, jonka alta löytyy asetus "Kopioi kaikki arvosanat Google Sheetsiin". Ei ole väliä minkä kurssin tehtävistä valitset, kaikkien julkaistujen tehtävien arvosanat listautuvat samaan laskentataulukkoon.

Yhteenveto tehtävien arvosanoista tallentuu automaattisesti Drivellä olevaan Classroom-kansioon. Siellä se säilyy tallessa kunnes poistat sen.
Kun arvosanat ovat tallessa ja opintokokonaisuus saatu päätökseen, Classroom kurssin voi siirtää arkistoon. Siellä se säilyy ei-aktiivisessa-tilassa kunnes poistat sen kokonaan tai uudelleen aktivoit käyttöön. 

Mia
Google for Work/EDU muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta! Nyt YouTube myös Google Apps -tileissä
Uutta! Nyt YouTube myös Google Apps -tileissä
20 helmikuuta, 2013

Juuri julkaistun päivityksen myötä YouTube on saatavilla nyt myös Google Apps käyttäjille. Aikaisemmin palvelu on ollut ...

Pitkää nenää (tieto)murtovarkaalle
22 heinäkuuta, 2013

Hellettä ja ulkomaisia murtovarkaita, näitähän iltapäivälehtien otsikoissa aina mätäkuussa vilisee. Tai no ainakin murto...