Driven jakamisasetuksissa säädetään se kenelle ja millaiset käyttöoikeudet haluat antaa. Uusimpana lisäyksenä tiedostojen, kansioiden ja dokumenttien omistajille on julkaistu kaksi uutta asetusta, joiden avulla on mahdollista rajata jaetun materiaalin käyttöoikeutta entisestään. Ominaisuudet ovat olleet toivottuja niin yrityksissä kuin opettajienkin keskuudessa.

Uudet asetukset löytyvät Driven jakamisasetuksista seuraavasti:
Valitse jaettava materiaali ja klikkaa jakamispainiketta. Jakamisasetusten oikeassa alakulmassa on kohta "lisäasetukset", valitse tämä ja näet kaikki jakamiseen liittyvät materiaalit.

Kohdassa "Omistaja-asetukset" voit materiaalin omistajana määrittää rajauksia yleisille jakamisasetuksille, jolloin esimerkiksi valitsemasi käyttäjät voivat päästä lukemaan tärkeän asiakirjan (katseluoikeus), mutta ei ottamaan siitä itselleen tulosteita tai kopioita. Vastaavasti voit antaa muille käyttäjille muokkausoikeuden, mutta rajata pois oikeuden muuttaa jakamisasetuksia, jolloin he eivät pääse edelleen jakamaan pääsyä materiaaliisi tai poistamaan oikeutta toiselta käyttäjältä.

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Driven jakamisasetusten uutuudet
Driven jakamisasetusten uutuudet
3 elokuuta, 2015

Driven jakamisasetuksissa säädetään se kenelle ja millaiset käyttöoikeudet haluat antaa. Uusimpana lisäyksenä tiedostoje...