Lähes jokainen organisaatio vaalii tärkeää tietoaan ja sen säilymistä yrityksen sisällä. Google+ tarjoaa monia viestintäratkaisuja yritysten tarpeisiin, joista Google Apps-käyttäjien tarpeita on huomioitu erityisesti kohdennetuilla ominaisuuksilla. Tänään Google on julkaissut yhden uutuuden tähän sarjaan tukemaan viestinnän turvallisuutta: Google Apps-käyttäjät voivat rajata Google+ Yhteisöihin pääsyn vain oman organisaation käyttäjiin. 
Google+ Yhteisöt ovat palveluun luotavia keskustelualueita, jotka soveltuvat oivallisesti mielipiteiden vaihtoon, projektien keskustelualueiksi, tiedon jakamiseen ja yhteydenpitoon. Normaalisti Yhteisöt voivat olla julkisia tai rajoitettuja, jolloin vain kutsutut käyttäjät voivat liittyä. Nyt Google Apps-käyttäjät saavat yhden vaihtoehdon lisää, jolloin yksityisen yhteisön jäsenet voivat olla vain oman kotiorganisaation käyttäjiä. Näin voidaan varmistaa, että yrityksen arvokas tieto ei pääse livahtamaan vahingossakaan vääriin käsiin. 
Lisäksi Google Apps-käyttäjät voivat valita onko heidän kotiorganisaationsa sisäiseksi viestintäkanavaksi rajattu Yhteisö avoin kaikille oman organisaation käyttäjille vai vain kutsutuille. 

Jatkossa organisaation pääkäyttäjät voivat Google Apps-hallintapaneelista asettaa suljetut Yhteisöt oletusasetukseksi (ohje).

Kun Yhteisö on luotu, siellä voi helposti muokata asetuksia, kutsua lisää käyttäjiä mukaan, sekä jakaa kuvia, dokumentteja Driveltä tai vaikkapa videoita. 
Lisätiedot ja ohjeet Google+ Yhteisöihin liittymiseksi ja niiden luomiseksi löydät  täältä
(Huom! Kuvan Yhteisö on julkinen)
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Sync palvelun poistuminen ei vaikuta Google Apps -asiakkaisiin
18 joulukuuta, 2012

Viime viikolla Google ilmoitti tuotevalikoimansa siivouksesta, jossa tarkoituksena on poistaa vanhoja ja vähän käytettyj...

Google julkaisi Yhdysvalloissa Tablets with Google Play for Education-palvelun oppilaitoksille
14 marraskuuta, 2013

Google julkaisi eilen Yhdysvalloissa Tablets with Google Play for Education-palvelun, joka on erityisesti suunnattu alak...