Google on jälleen julkaissut uutta meidän käyttäjien iloksi! Tästä päivästä alkaen voit nähdä Google Drivellä sijaitsevat kuvat ja videot Google+ galleriassasi. Kuvat sijaitsevat edelleen Drivellä, mutta ne ovat myös näkyvillä Google+:ssa. Kaikki materiaali pysyy yksityisenä sinulle kunnes jaat sen muiden katseltavaksi.

Jos päätät asettaa kuvia ja videoita näkyville myös Google+:san puolelle, ne järjestyvät automaattisesti aikajärjestykseen, löytyvät helposti ja automaattinen kuvien parannus saa ne näyttämään entistäkin paremmilta! Rinnakkain otetut kuvat saattavat jopa muodostua animaatioiksi tai panoraamaksi.

Saatat kuvia ladatessa törmätä myös muutamaan muuhun uudistukseen, jotka Google+:saan on tehty käyttäjien toiveiden perusteella:
Enemmän mahdollisuuksia kontrolloida Kohokohdat kuvia.Voit valita mitkä kuvistasi näkyvät Kohokohdissa ja siirtää ne haluamaasi kansioon. 

Kuvien lisääminen albumeihin. Voit valita tietyn kansion ja ladata uudet kuvat suoraan sinne.

Lähde ja kuva: Drive

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Missä vika kun palvelu ei pelaa?
Missä vika kun palvelu ei pelaa?
17 maaliskuuta, 2020

Opintojen ja työskentelyn siirtyessä verkkoon on keskusteluun noussut verkkoyhteydet, niiden haasteet ja kaatuilevat pal...

Uutta! Google+ näkyvyys Drivellä sijaitseville kuville ja videoille
Uutta! Google+ näkyvyys Drivellä sijaitseville kuville ja videoille
15 elokuuta, 2013

Google on jälleen julkaissut uutta meidän käyttäjien iloksi! Tästä päivästä alkaen voit nähdä Google Drivellä sijaitseva...

Hangoutsin voi nyt aloittaa Gmailissa
Hangoutsin voi nyt aloittaa Gmailissa
15 elokuuta, 2012

Taannoin uutisoimme mahdollisuudesta aloittaa Hangouts- videoneuvottelu suoraan Gmailista ja lupasimme informoida jahka ...