Uutisoimme toissapäivänä Googlen uudesta päivityksestä, joka tuo Hangouts-videoneuvottelun Gmailiin, korvaten perinteisen videopuhelun. Aluksi toiminto lanseerataan Gmailin kuluttajaversioon ja lupasimme kertoa, jahka tiedämme Apps- käyttäjien julkaisuajankohdasta enemmän.

Toiminnon käyttöönotto kuluttajille on jo aloitettu ja jatkuu seuraavan parin viikon ajan. Google Apps- tileihin toiminto saapuu tutusti organisaatiosi valitseman vaihtoehdon mukaisesti. Nopean julkaisun valinneet saavat sen käyttöönsä ensimmäisenä, muutaman seuraavan viikon sisällä. Siitä hieman myöhemmin seuraa perässä ajastetun julkaisun valinneet organisaatiot ja heidän käyttäjänsä.

Seuraavien linkkien takaa löytyy lisätietoa Pääkäyttäjille: system requirements for Hangouts and how to optimize your network for Hangouts.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Hangouts saapuu Gmailiin myös Google Apps- tileissä
2 elokuuta, 2012

Uutisoimme toissapäivänä Googlen uudesta päivityksestä, joka tuo Hangouts-videoneuvottelun Gmailiin, korvaten perinteise...

Google Chat ja huoneet Gmailissa
Google Chat ja huoneet Gmailissa
1 syyskuuta, 2020

Google Hangouts Chatin nimi lyheni heinäkuussa Google Chatiksi ja samalla Gmail sai muutamia mielenkiintoisia laajennuks...

Google Chat ja huoneet Gmailissa
Google Chat ja huoneet Gmailissa
1 syyskuuta, 2020

Google Hangouts Chatin nimi lyheni heinäkuussa Google Chatiksi ja samalla Gmail sai muutamia mielenkiintoisia laajennuks...