Cloudpoint esitteli ITK-messuilla Tekoälyä luokkahuoneeseen -tapahtumassaan Merlyn Mind -nimisen ratkaisun opettajan avuksi luokkahuoneeseen. Ajankohtainen aihe kokosi salin täydeltä kuulijoita.

20230421_103457-1

Merlyn Mind pohjautuu puheen tunnistukseen EdgeAI-algoritmin pohjalta. Ratkaisu on käytössä tuhansilla opettajilla Yhdysvalloissa ja Euroopassa sitä on tätä ennen ollut saatavilla vain Iso-Britannisassa. 

Cloudpoint tuo yksinoikeudella Suomeen ja ensimmäisenä EU:n alueella Merlyn Mind 2.0:n opetajien ulottuville. Lukuvuoden 2023–24 aikana Merlyn Mind on pilotoinnoissa, ja etsimmekin siihen parhaillaan opettajia eri luokka-asteilta sekä aineryhmistä – ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. 

Samalle ajankohdalle tarjoamme myös mahdollisuutta kehittyä tekoälyn ja koneoppimisen asiantuntijaksi yrityksemme palkkalistoilla yhdelle opettajataustaiselle henkilölle. Lue lisää täältä ja laita hakemus tulemaan!

 

ITK-messuilla demottu ratkaisu edustaa Merlyn Mindin ensimmäistä sukupolvea. Jo se vähentää opettajan tarvetta liikkua päätelaitteen ja oppilaiden välillä noin kolmannekseen, ja Cloudpointin edustama toisen sukupolven ratkaisu kulkee jo käytännössä opettajan mukana luokkatilasta riippumatta. Kytkemällä usb-vastaanotin haluttuun laitteeseen vapautuu opettajan aika siihen, mikä on oleellisinta – oppilaiden kohtaamiseen.

Voit lukea lisää Merlyn Mindin ensimmäisen sukupolven ratkaisusta sen kotisivujen kautta

Merlyn pallero (1)

 

Kommentit (1)

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Drive - etsi tehokkaammin
Google Drive - etsi tehokkaammin
21 syyskuuta, 2016

Google on varmasti tunnetuin edelleen hakukoneestaan, jonka tiedon etsimiseen keskittyneet ominaisuudet ovat vertaansa v...

Uusi toiminto helpottaa dokumentin sisällä navigointia
Uusi toiminto helpottaa dokumentin sisällä navigointia
10 maaliskuuta, 2016

Pitkän tekstiasiakirjan selaaminen ja sen sisältä tiedon etsiminen saattaa toisiaan olla turhankin työlästä. Todennäköis...

Päätös Yhdysvaltojen tietosuojan tason riittävyydestä
Päätös Yhdysvaltojen tietosuojan tason riittävyydestä
14 heinäkuuta, 2023

EU:n komissio on hyväksynyt EU:n ja Yhdysvaltojen välisen tietosuojakehyksen ja päätös on astunut voimaan 10. heinäkuuta...