Cloudpoint esitteli ITK-messuilla Tekoälyä luokkahuoneeseen -tapahtumassaan Merlyn Mind -nimisen ratkaisun opettajan avuksi luokkahuoneeseen. Ajankohtainen aihe kokosi salin täydeltä kuulijoita.

20230421_103457-1

Merlyn Mind pohjautuu puheen tunnistukseen EdgeAI-algoritmin pohjalta. Ratkaisu on käytössä tuhansilla opettajilla Yhdysvalloissa ja Euroopassa sitä on tätä ennen ollut saatavilla vain Iso-Britannisassa. 

Cloudpoint tuo yksinoikeudella Suomeen ja ensimmäisenä EU:n alueella Merlyn Mind 2.0:n opetajien ulottuville. Lukuvuoden 2023–24 aikana Merlyn Mind on pilotoinnoissa, ja etsimmekin siihen parhaillaan opettajia eri luokka-asteilta sekä aineryhmistä – ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. 

Samalle ajankohdalle tarjoamme myös mahdollisuutta kehittyä tekoälyn ja koneoppimisen asiantuntijaksi yrityksemme palkkalistoilla yhdelle opettajataustaiselle henkilölle. Lue lisää täältä ja laita hakemus tulemaan!

 

ITK-messuilla demottu ratkaisu edustaa Merlyn Mindin ensimmäistä sukupolvea. Jo se vähentää opettajan tarvetta liikkua päätelaitteen ja oppilaiden välillä noin kolmannekseen, ja Cloudpointin edustama toisen sukupolven ratkaisu kulkee jo käytännössä opettajan mukana luokkatilasta riippumatta. Kytkemällä usb-vastaanotin haluttuun laitteeseen vapautuu opettajan aika siihen, mikä on oleellisinta – oppilaiden kohtaamiseen.

Voit lukea lisää Merlyn Mindin ensimmäisen sukupolven ratkaisusta sen kotisivujen kautta

Merlyn pallero (1)

 

Kommentit (1)

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uusi toiminto helpottaa dokumentin sisällä navigointia
Uusi toiminto helpottaa dokumentin sisällä navigointia
10 maaliskuuta, 2016

Pitkän tekstiasiakirjan selaaminen ja sen sisältä tiedon etsiminen saattaa toisiaan olla turhankin työlästä. Todennäköis...

Euroopan Unionin ja Yhdysvaltain tiedonsiirtokehyksen luonnos etenee
Euroopan Unionin ja Yhdysvaltain tiedonsiirtokehyksen luonnos etenee
6 maaliskuuta, 2023

Euroopan Unionin komissio julkaisi EU:n ja Yhdysvaltojen välille neuvotellun henkilötietojen siirtokehyksen luonnoksen (...

Gmailin uusi viestinkirjoitusikkuna
Gmailin uusi viestinkirjoitusikkuna
3 tammikuuta, 2013

Taannoin Gmailiin julkaistiin uusi viestinkirjoitusikkuna. Käyttäjät voivat toistaiseksi vielä valita haluavatko tutustu...