Keväinen Tartto ja toisen asteen koulutukselle suunnattu konferenssi odottaa sinua! 

Tervetuloa mukaan toisen asteen koulutukselle suunnattuun Delling Cloudin, Google for Educationin ja Tartu Vocational Collage VOCO järjestämään Innovation, Sustainability & AI -konferenssiin 2.–3. toukokuuta!

Suomesta menossa mukana Cloudpoint Oy, joka on osa Delling Cloudia sekä Googlen Premier kumppani jo yli 15 vuoden ajan sekä suomalainen tietosuojapalvelu Edudata.io. Kutsumme mukaan kaikki toisen asteen opetuksen järjestäjät ja aiheesta kiinnostuneet kauniiseen Tarttoon kuulemaan ainakin seuraavista aiheista: 

  • Innovaatiot ja tehokas tekoälyn ja virtuaalitodellisuuden käyttö. Pääset tutustumaan tekoälyn (AI) ja virtuaalitodellisuuden (VR) mahdollisuuksiin parantaa opetusta ja oppimista toisen asteen opetuksessa. Lisäksi tulet kuulemaan, miten tekoälyn ratkaisut voivat säästää opettajien aikaa ja vähentää heidän stressiään. 
  • Kestäväkehitys toisen asteen koulutuksessa. Kestävänkehityksen periaatteita ei voi vähätellä. Tule kuulemaan opetuksessa käytettyjen laitteiden, teknologian ja oppimistyökalujen kestävän kehityksen ominaisuuksista. Opit miten koulu voi pienentää turhia investointeja, matkustamista ja tukipalveluiden tarvetta, joiden vaikutukset ilmastoon ovat merkittäviä. 
  • Osallistu käytännön työpajoihin ja opi uutta. Osallistujilla on mahdollisuus kerryttää käytännönläheistä osaamista osallistumalla konferenssin työpajoihin. Lähtiessäsi sinulla on ymmärrystä uusimmista tekoäly ominaisuuksista, virtuaalitodellisuudesta, kyberturvallisuudesta, laeista sekä menetelmistä, joiden avulla oppilaitokset voivat suojata dataa ja vahvistaa tietoturvaa. Erityisesti tietoturva, GDPR, Google Workspace ja Chrome ovat vahvasti esillä. 
  • Verkostoidu ja kehity. Konferenssi yhdistää toiseen asteen opetuksen järjestäjiä kaikista Baltian maista sekä Suomesta. Saat mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti ja kuulla kollegoidesi näkemyksiä omien rajojen ulkopuolella. Toisen asteen koulutuksen lisäksi tapahtumaan osallistuu ministereitä ja alan erikoisasiantuntijoita, joiden kanssa pääset keskustelemaan aktiivisesti. 

Tapahtuman puhujina monia alan ammattilaisia kuten opetuksen ja digitaalisaation johtaja Scott Hayden Basingstoken teknologiainstituutista (UK) sekä opetuksen ja innovaation apulaisrehtori Steven Spence the Sheffield Collagesta (UK). 

Tapahtuma on osallistujille ilmainen lukuunottamatta omia matkustuskustannuksia. Tapahtuman järjestäjät ovat mahdollistaneet edullisen majoittumisen VOCO Hotellissa aivan tapahtumapaikka Tartu Vocational Collagen vierestä, jossa majoittuminen maksaa tapahtumaan ilmoittautuneille 50-75 euroa yöltä. Tarttoon pääsee kätevästi suorilla lennoilla Helsingistä tai vaihtoehtoisesti Tallinnan kautta lautalla. 

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan painamalla tästä. 

Psst. kutsu myös kollegasi niin matkustus on mukavampaa! 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kuntachrome järjestetään 23.10.2019
Kuntachrome järjestetään 23.10.2019
4 syyskuuta, 2019

Järjestämme jo useana vuonna loppuunvaratun Kuntachrome-tapahtuman yhdessä Google for Education tiimin ja Chrome-laiteva...

“Tämä koulutus pitäisi olla jokaisella opettajalla ja ohjaajalla!”
“Tämä koulutus pitäisi olla jokaisella opettajalla ja ohjaajalla!”
9 maaliskuuta, 2023

Eräs Cloudpointin näkyvimmistä toiminnoista on Google Workspace -koulutukset. Pääasiassa koulutustoiminta keskittyy digi...

Avoimet Google-koulutukset keväälle ja syksylle 2014
Avoimet Google-koulutukset keväälle ja syksylle 2014
23 huhtikuuta, 2014

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lisää kaikille avoimia Google-sovellusten koulutuksia keväälle ja syksylle 2014. Koul...