Digitaalisten koeympäristöjen vallankumous: Uusia mahdollisuuksia oppimisen ja arvioinnin kehittämiseen

Koetko perinteiset kokeet rajoittavina? Kaipaatko uusia työkaluja, jotka tukevat oppimista ja arviointia entistä tehokkaammin? Digitaaliset koeympäristöt tarjoavat ratkaisun! Ne mullistavat oppimisen ja arvioinnin tarjoamalla monia etuja perinteisiin menetelmiin verrattuna.

Digitaaliset koeympäristöt eivät ole pelkästään tehokkaampia, vaan ne voivat myös tehdä oppimisesta hauskempaa ja innostavampaa. Ja mikä parasta, oppijat saavat mahdollisuuden oppia omassa tahdissaan ja hyödyntää erilaisia oppimistyylejä!

Tule mukaan Digitaaliset arvioinnit -workshoppiin ITK-konferenssin yhteydessä torstaina 18.4. klo 11-12 tai klo 13-14 Scandic Aulangolla. Workshopissa et vain syvennä ymmärrystäsi digitaalisesta arvioinnista ja koeympäristöistä, vaan saat myös ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua muiden opetuksen kehittämisestä innostuneiden kanssa.

  • Sukella digitaalisen arvioinnin kiehtovaan maailmaan! Tutustu Trelson Assessmentin monipuolisiin ominaisuuksiin ja löydä uusia ideoita oppimisen ja arvioinnin kehittämiseen.
  • Koe käytännössä, miten digitaalinen arviointi toimii! Näytämme esimerkkejä ja saat ohjeet miten voisit saada digitaaliset kokeet käyttöösi vielä tänä keväänä.
  • Vakuutu digitaalisen arvioinnin hyödyistä! Kuule Nokian kaupungin digikoordinaattorin kokemuksista Trelson Assessmentin koeympäristön käytöstä.
  • Löydä inspiraatiota ja ideoita eri oppiaineisiin! Saat esimerkkejä ja vinkkejä, joita voit hyödyntää omassa opetuksessasi.
  • Liity mukaan kehittämään tulevaisuuden oppimista! Tämä on oiva tilaisuus verkostoidu muiden opettajien ja opetuksen järjestäjien kanssa ja löytää uusia ystäviä ympäri Suomea.

Ilmoittaudu nyt ja kutsu kaverisi mukaan! 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: