Tekoälyn vaikutukset ovat väistämättömiä ja työskentelytavat muuttuvat – halusimme sitä tai emme. Yritykset, jotka ovat valmiita muutokseen ja lähtevät mukaan tekoälyn vallankumoukseen, kiilaavat kilpailijoiden ohitse nopeammin kuin huomaammekaan. Google Workspacea käyttäjät eivät jää jälkeen tästä kehityksestä. Gemini for Workspace -kumppanina ja palveluntarjoajana Suomessa me Cloudpointilla autamme yrityksiä ottamaan askeleen kohti tulevaisuutta – turvallisesti sekä vastuullisesti, yhdessä. 

Googlen uutta Gemini for Workspacea on odotettu kuin kuuta nousevaa, ja nyt se on saatavilla myös Suomessa kaikille Cloudpointin Google Workspace for Business -asiakkaille. Google on varmistanut ennen Geminin julkaisua, kuten myös jatkossa, että tekoälyn käyttö on turvallista eikä tietoja pääse vuotamaan organisaation ulkopuolelle, mikä on esimerkiksi ilmaisten ja nopeasti markkinoille tuotujen tekoälyratkaisujen kompastuskivi. 

 

Gemini for Workspace

Tekoäly on todistetusti tuonut mukanaan paljon hyötyjä erityisesti yritysmaailmaan. Se tuo mukanaan ennennäkemättömiä mahdollisuuksia tehostaa rutiinitehtäviä, luoda uusia ideoita ja innovaatioita sekä tehdä yhteistyötä saumattomasti eri osastojen ja tiimien välillä.

Gemini for Workspacen käyttäjille avautuu mahdollisuus käyttää keskustelevaa kielimallia Gemini.google.com (entinen Bard) osana Workspacen ydinpalveluita. Tämä tekee sen käytöstä turvallista, sillä palveluun syötetty sisältö katsotaan organisaation dataksi, eikä sitä jaeta Googlelle tai käytetä palvelun kehittämiseksi.

Keskustelevana kielimallina Gemini ymmärtää useita kieliä, kuten myös suomea, mikä mahdollistaa suuren potentiaalin kaikkiin yrityksen tehtäviin. Gemini for Workspace mahdollistaa resurssien keskittämisen ja mukaansatempaavan työskentelyn. 

Gemini for Workspace korvasi Google Duet AI:n 

Google on aikaisemmin tuonut Duet AI:n osaksi Googlen työkaluja, mutta Geminin ylivoimaisten generatiivisen tekoälyn mahdollisuuksien jälkeen otettiin Duet AI myös osaksi Gemini-perhettä.  

Gemini for Workspace auttaa käyttäjiä luomaan muun muassa tekstiä nopeasti ja helposti Google Docsissa – esimerkiksi työpaikkailmoituksen tai vaikka kampanjasuunnitelman kirjoittaminen onnistuu muutamassa sekunnissa. Lisäksi Gemini auttaa työskentelemään muilla Googlen työkaluilla kuten tekemään visuaalisia ja asiakaskohtaisia esityksiä Slidesissa, ja taulukon rakentaminen onnistuu kätevästi Sheetissä. Geminin ominaisuudet mahdollistavat sen, että työn panos kohdentuu tärkeimpiin tehtäviin Geminin luodessa idearikkaan alustuksen valmiiksi. 

Tehokasta ja älykästä työskentelyä

Gemini for Workspace on suunniteltu niin, että jokainen osaamistasosta riippumatta voi aloittaa matkan kohti tekoälypohjaista työskentelyä. Mikäli Googlen työkalut ovat siis tuttuja, tulee tekoälyn käyttöönotto sujumaan kuin tanssi. Gemini integroituu saumattomasti Google Workspaceen ja on kaiken lisäksi turvallinen ja luotettava. Osana ydinpalveluita Gemini for Workspace noudattaa Googlen tiukkoja tietoturvastandardeja, jotta organisaatio voi olla varma siitä, että tiedot ovat turvassa eikä yrityssalaisuuksia vuoda maailmalle.

Haluaisitko kokeilla Gemini for Workspacea tai organisaation omaa Geminiä? Meidän kanssamme se on mahdollista! Ota yhteyttä meihin niin viedään yrityksesi tekoälyn aallonharjalle!

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Gemini for Education: Kesän tehostartti tulevaisuuden oppimiseen
Gemini for Education: Kesän tehostartti tulevaisuuden oppimiseen
30 toukokuuta, 2024

Koulujen kesäloma ei tarkoita taukoa kehitykselle. Päinvastoin, nyt on täydellinen hetki valmistautua uuteen lukuvuoteen...

Tekoälyn tietoturva ja tietosuoja: Miksi Googlen lähestymistapa on tärkeä?
Tekoälyn tietoturva ja tietosuoja: Miksi Googlen lähestymistapa on tärkeä?
19 huhtikuuta, 2024

Tekoäly (Artificial Inteligence, AI) on mullistanut tapamme työskennellä. Uutta teknologiaa ja tekoälyä käytettäessä on ...

Tekoäly ja Gen AI tulevaisuuden suunnannäyttäjinä
Tekoäly ja Gen AI tulevaisuuden suunnannäyttäjinä
14 maaliskuuta, 2024

Tekoäly (Artificial Intelligence, AI) on yksi nykypäivän kuumimmista puheenaiheista. Yritykset budjetoivat yhä enemmän r...