Koulujen kesäloma ei tarkoita taukoa kehitykselle. Päinvastoin, nyt on täydellinen hetki valmistautua uuteen lukuvuoteen ottamalla käyttöön Gemini for Education, Googlen mullistava tekoälytyökalu opetussektorille.

Miksi kannattaa aloittaa juuri nyt?

Perehtyminen ilman paineita: Kesä tarjoaa opettajille ja henkilökunnalle rauhallisen ajan tutustua Geminin ominaisuuksiin ilman lukuvuoden kiireitä. Näin varmistetaan sujuvampi syksy, kun uusi lukuvuosi alkaa tehokkaasti ja työkalujen käyttö on jo hallussa.

Varaslähtö suunnitteluun: Gemini tukee oppituntien suunnittelussa, materiaalien luomisessa sekä arviointien suunnittelussa. Opettajat voivat hyödyntää kesää luodakseen kattavia oppimiskokonaisuuksia Geminin avulla, mikä vapauttaa aikaa pedagogiseen kehittämiseen lukuvuoden aikana.

Valitse tarpeisiisi sopiva tilaus

Gemini for Education -laajennuksia on tarjolla kaksi vaihtoehtoa:

Gemini Education: Edullinen aloituspaketti, joka sopii erinomaisesti kokeiluun ja perustoimintojen hyödyntämiseen. Sisältää kuukausittaisen 1000 kyselyn käyttörajan.

Gemini Education Premium: Täysi tehopaketti edistyneille käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää Geminin koko potentiaalin, kuten tekoälyllä tuetun muistiinpanojen teon ja yhteenvetojen luomisen Google Meetissä.

Kokonaisvaltainen kumppani Geminin käyttöönotossa

Me Cloudpointilla emme ole vain Gemini-jälleenmyyjä. Olemme Suomen pitkäaikaisin Google-kumppani ja Geminin parissa työskentelee alan parhaimmat tekoälyn aisantuntijat, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisen tuen Geminin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Asiantunteva ja sujuva käyttöönotto. Varmistamme, että Gemini vastaa oppilaitoksesi ohjeistuksia sekä erityisvaatimuksia ja ymmärtää opetussuunnitelmaa. 

Koulutukset ja tuki: Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia ja jatkuvaa tukea, jotta oppilaitoksesi saa kaiken irti Gemini for Education -tilauksesta. Autamme opettajia kehotteiden eli Promptien laatimisessa, sekä löytämään tekoälyn avulla tapoja säästää aikaa.

Innovoi oppimista Cloudpointin ja Geminin avulla

Älä jää jälkeen digitaalisen oppimisen kehityksestä. Cloudpoint auttaa sinua luomaan tulevaisuuden oppimisympäristön Gemini for Educationin avulla. Ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa sinua menestymään ja keskittymään tärkeimpään - opettamiseen!

 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Tekoälyn tietoturva ja tietosuoja: Miksi Googlen lähestymistapa on tärkeä?
Tekoälyn tietoturva ja tietosuoja: Miksi Googlen lähestymistapa on tärkeä?
19 huhtikuuta, 2024

Tekoäly (Artificial Inteligence, AI) on mullistanut tapamme työskennellä. Uutta teknologiaa ja tekoälyä käytettäessä on ...

Vanhojen läppäreiden ongelma ratkaistu – nostetaan yhdessä Vihreä lippu
Vanhojen läppäreiden ongelma ratkaistu – nostetaan yhdessä Vihreä lippu
4 kesäkuuta, 2024

Koulumaailma digitalisoituu kovaa vauhtia, ja tietokoneista on tullut korvaamaton osa nykyaikaista oppimista. Laitteiden...