gwfe_launch_visual_2-1

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyttöisiä oppimisen ja opettamisen työkaluja, jotka sopivat kaikille kouluasteille. Google Workspace for Educationia käyttää jo yli 170 miljoonaa oppilasta ja opettajaa ympäri maailmaa.

Google Workspace for Educationista on oppilaitoksille tarjolla neljä eri versiota. Niiden ansiosta oppilaitos voi valita käyttöönsä ominaisuudet, jotka sopivat juuri sen tarpeisiin. Neljästä versiosta yksi on maksuton ja kolme maksullista.

Maksuton version on nimeltään Fundamentals, entiseltä nimeltään G Suite for Education. Nimi muuttui keväällä 2021.

Fundamentals sisältää muun muassa kaikki Googlen joustavat ja turvalliset ydinsovellukset, kuten sähköpostiohjelma Gmailin, videoneuvottelutyökalu Meetin, tiedostojen tallentamistyökalu Driven sekä Google Kalenterin.

Fundamentalsin käyttäjä saa yhteensä 100 Tt pilvitallennustilaa.

> Tutustu kaikkiin Fundamentalsiin kuuluviin työkaluihin ja ominaisuuksiin sekä vertaile Fundamentalsia muihin Google Workspace for Educationin versioihin 

Helppokäyttöinen Classroom on osa Fundamentalsia

Oppilaitoksille on oleellista, että Fundamentals sisältää Google Classroomin, joka on kehitetty erityisesti opetuksen ja oppimisen koordinointiin. Opettajan ja oppilaiden käytössä ovat Googlen työvälineet kirjoittamiseen, esitysten tekemiseen, taulukkolaskentaan ja piirtämiseen, joita kaikkia voidaan käyttää yhdessä tai yksin ja laitteistosta riippumatta. Töitä voi tehdä myös ilman verkkoyhteyttä. Tiedostot synkronoituvat, kun laite saa uudelleen verkkoyhteyden.

classroom_infograph-1

Google Classroom on yksi markkinoiden ensimmäisistä erityisesti oppilaitoskäyttöön suunnitelluista sähköisen opiskelun alustoista. Classroom on erittäin helppo ottaa käyttöön. Sen avulla opettaja voi julkaista opetusmateriaalejaan ja tehtäviä, seurata niiden etenemistä sekä ohjata koko oppimisprosessia alusta loppuun. Google Classroom soveltuu hyvin eripituisten projektien toteuttamiseen yhtä lailla kuin koko lukuvuoden kestäviin opintokokonaisuuksiinkin.

 

Miten voin ottaa Fundamentalsin käyttöön oppilaitoksessani? 

Ota yhteyttä Cloudpointiin, niin autamme ja neuvomme käyttöönotossa! Jos arvelet, että Fundamentals-versio ei ole oppilaitokseesi riittävä, mietitään yhdessä, mikä versio voisi sopia käyttöösi parhaiten.

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Esittelyssä Google workspace for Educationin eri versiot: standard
Esittelyssä Google workspace for Educationin eri versiot: standard
6 elokuuta, 2021

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyt...

Esittelyssä Google Workspace for Educationin versiot: Education Plus
Esittelyssä Google Workspace for Educationin versiot: Education Plus
14 syyskuuta, 2021

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyt...