Kesä on uusien kokemuksien aikaa niin lomalaisille kuin työntekijöille. Meille Cloudpointilla nuorten tukeminen on keskeinen asia, ja niinpä halusimme mahdollistaa kallisarvoisen työkokemuksen kerryttämisen myös meidän toimistollamme useammalle nuorelle. 

Cloudpoint osallistuu myös tänä kesänä Helsingin nuorten Kesäseteli -hankkeeseen ja työllistää kymmenisen nuorta kesä- ja heinäkuun aikana. Ensimmäiset työntekijät aloittivat heti koulujen päätyttyä ja työskentelevät Helsingin toimistollamme aina kesäkuun loppuun asti.

Kesätyöntekijät saavat upean mahdollisuuden osallistua Edudata.io:n tuotekehitykseen ja olla osana turvallisen oppimisympäristön rakentamista Euroopan laajuisesti. Lisäksi he pääsevät tutustumaan Googlen ympäristöihin ja osallistumaan laajempiin projekteihin monipuolisissa työtehtävissä. 

 

"Tietotekniikan osaaminen ja vaativuus kehittyvät hurjaa vauhtia nykypäivänä, ja työssä oppimisen myötä nämä nuoret saavat headstartin uusien ohjelmistojen oppimiseen ja käyttöön”,  Atte Front, Technical Specialist, lähiesihenkilö.

 

"Cloudpointilla aloitti eilen viisi nuorta kesätyöntekijää. Jo ensimmäisenä päivänä he ovat osoittaneet innokkuutta ja neuvokkuutta työssä. Olen myös yllättynyt ja kiitollinen toimivasta kommunikaatiostamme: nuoret ehdottavat ja kysyvät rohkeasti. Työtehtävien kiitettävää suorittamista varten olemme muunmuassa tänään perehtyneet Google Sheets -taulukointiohjelman käyttöön sekä funktioihin ja tekstin käsittelyyn", kertoo uusien kesätyöntekijöiden lähiesihenkilö, Tekninen asiantuntija Atte Front, joka aloitti myös itse kesätyöntekijänä Cloudpointilla kesällä 2020.

Haluamme mahdollistaa todenmukaisen työkokemuksen uusille kesätyöntekijöillemme ja antaa kallisarvoista kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Uudet kesätyöntekijät pääsevät kehittämään erilaisia työelämätaitoja kuten yhteistyötaitoja, kielitaitoa, teknologian osaamista, päätöksenteko kykyä ja itsensä johtamista. Ja voimme varmaksi sano – näitä työelämän taitoja arvostetaan niin tänään kuin tulevaisuuden työelämässä. 

Cloudpoint on varmistamassa tietoturvallisen oppimisympäristön toteutumisen Euroopan laajuisesti. Lue lisää blogistamme, miten autamme kouluja varmistamaan tietoturvalliset  oppimisympäristöt ja auttamaan jokaista oppijaa sekä huoltajaa varmistamaan heidän oikeuksiensa toteutumisen. 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Aseta Driven jakamisasetuksissa käyttöoikeuden päättymispäivä
Aseta Driven jakamisasetuksissa käyttöoikeuden päättymispäivä
16 maaliskuuta, 2016

Jokapäiväisessä työssä tulee vastaan monenlaisia tilanteita, jotka vaativat työhön käytettäviltä palveluilta sopeutumisk...

Kiitos Kuntachrome 2016 -tapahtumaan osallistuneille!
Kiitos Kuntachrome 2016 -tapahtumaan osallistuneille!
9 marraskuuta, 2016

Olimme häkeltyneitä kuinka moni saapui eilen paikalle Kuntachrome 2016 -tapahtumaan kerrassaan mahdottomasta säästä ja s...

Googlen uudet Laskentataulukot saivat lisää ominaisuuksia
Googlen uudet Laskentataulukot saivat lisää ominaisuuksia
13 helmikuuta, 2014

Kerroimme taannoin Googlen julkaisseen Drivellä toimivista Google Laskentataulukoista uuden version, joka kulkee nimellä...