Videopuhelupalvelu Google Meetin etusivulla on nyt mahdollisuus testata omia video- ja mikrofoniasetuksiaan ennen kokoukseen liittymistä. "Tarkista audio- ja video" -painikkeen (alla kuvassa ympyröity punaisella) kautta voit valita ääni- ja kuvalähteen sekä tallentaa lyhyen testipätkän ennen mukaan liittymistä. 
Myös järjestelmä todentaa laitteidesi toimivuuden. Huomioi kuitenkin, että Meetin etusivulta avattu pikakokous vie käyttäjän suoraan Meetiin ilman audio- ja videolaitteiden tarkistusmahdollisuutta.

Meetin järjestäjän oikeudet monipuolistuvat oppilaitoslisensseissä


Jatkossa Meet-istunnon järjestäjällä on mahdollisuus mykistää kaikki osallistujat kerralla. Tämä on käytännöllinen ominaisuus etäopetuksessa ja uudistus koskeekin toistaiseksi vain oppilaitoslisenssejä. Lisäksi järjestäjä pystyy lopettamaan istunnon kaikilta osallistujilta poistuessaan itse kokouksesta. Toiminnot on julkaistu ja ne ilmestyvät käyttöön verkkotunnuskohtaisesti piakkoin.

Mitä muuta uutta Meetissä on? 

Lue tästä aiemmin julkaisemamme postaus Google Meetin muista viime aikoina käyttöön tulleista uusista ominaisuuksista. - Sami Marttinen 

Cloudpoint – Onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan. 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!