Google on ilmoittanut lakkauttavansa Tour Creator -palvelun, jonka avulla käyttäjien on ollut mahdollista luoda omia VR-retkiä. Palvelu on toiminut Google Expeditionsin rinnalla jo useamman vuoden ajan. Voit käyttää Tour Creatoria 30.6.2021 asti. Kaikki julkaisemasi tutkimusretket – piilotetut ja julkiset – ovat saatavilla osoitteessa poly.google.com/creator/tours tähän saakka. Google tulee julkaisemaan lähikuukausina ohjeet julkaistujen tutkimusretkien sisältöjen tallentamiseen itselle. 

Virtuaalikierrokset eivät kuitenkaan kokonaan ole katoamassa. Google on kertonut yhdistävänsä nykyiset Expeditions kierrokset osaksi Google Arts and Culture -palvelua, joka itsessään onkin upea kokonaisuus maailman tunnetuimpia taideteoksia ja kulttuurikohteita. 
Jos siis olet hankkinut VR Kit -laitekokonaisuuden, voit edelleen hyödyntää sitä kaikkien VR-sisältöä tarjoavien palveluiden kanssa, joihin Googlen osalta muutoksen jälkeen sisältyy Arts and Culturen alaisuudesta löytyvät virtuaalikierrokset. 
Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google poistaa Tour Creatorin käytöstä 30.6.2021
Google poistaa Tour Creatorin käytöstä 30.6.2021
17 marraskuuta, 2020

Google on ilmoittanut lakkauttavansa Tour Creator -palvelun, jonka avulla käyttäjien on ollut mahdollista luoda omia VR-...

Meetin laajennetut ominaisuudet poistuvat käytöstä 30.9.2020
Meetin laajennetut ominaisuudet poistuvat käytöstä 30.9.2020
23 syyskuuta, 2020

Poikkeusolojen alkaessa viime keväänä, Google avasi kaikkien käyttäjien saataville Meet-videoneuvottelun Enterprise-omin...

Kuntachrome 3.10.2018 Helsingissä
Kuntachrome 3.10.2018 Helsingissä
5 syyskuuta, 2018

Järjestämme jo useana vuonna loppuunvaratun Kuntachrome tapahtuman yhdessä Chrome-laitevalmistajien ja Googlen kanssa 3....