Classroom on ollut osa koulujen arkea ympäri maailmaa kohta 2 vuotta. Julkaisunsa jälkeen se on saanut päivitysten myötä yli 50 uutta ominaisuutta opettajilta tulleen palautteen pohjalta. Jälleen kerran toiveita on kuultu ja niitä pyritty täyttämään uusimpien päivitysten myötä.  

Aikatauluta julkaisut

Tästä päivästä alkaen opettajat voivat aikatauluttaa Classroomin streamille lisättävien päivitysten (tehtävät, kysymykset, ilmoitukset) julkaisuajankohdan. Näin koko kurssin sisällön voi halutessaan suunnitella hyvissä ajoin etukäteen ja päivitykset ilmestyvät streamille automaattisesti asettamanasi ajankohtana. Lisäksi saat julkaisun yhteydessä myös ilmoituksen sähköpostiin tai Classroomin mobiilisovellukseen

Ensi viikolla kohennetaan myös Classroomin ulkoasia ja mobiilikäyttäjien ilmoituksia.

Tulossa syksyllä: pidä vanhemmat ajantasalla 

Vanhemmat ja huoltajat ovat tärkeä osa oppilaiden koulunkäyntiä, joten Googlelta luvataan syksyllä tuoda Classroomiin ominaisuus, jonka avulla opettajat voivat lähettää oppilaiden vanhemmille sähköposti-ilmoituksia Classroom kursseilla tapahtuvista muutoksista.

Vanhemmat voivat itse tilata päivittäiset tai viikottaiset yhteenvedot oman lapsen kurssin edistymisestä, tulevista tehtävistä ja kurssin yleisistä ilmoituksista. Vastaavasti oppilaitosten pääkäyttäjät voivat määrittää organisaatiokohtaisia asetuksia huoltajien ilmoituksiin ja kutsua vanhemmat keskitetysti mukaan kursseille. 

Mia
Google for Work muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Apps tietosuoja entistä paremmaksi
8 kesäkuuta, 2012

Google Appsien kohdalla tietosuojaan on aina panostettu monin tavoin. Yli neljä miljoonaa yritystä käyttää Google Appsej...

Google tuo videoneuvottelun parhaat ominaisuudet kaikille
Google tuo videoneuvottelun parhaat ominaisuudet kaikille
4 maaliskuuta, 2020

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Korona-viruksen aiheuttamiin muutoksiin niin kouluissa kuin yrityksissäkin on syytä v...