Share to Classroom on uusi Chrome-lisäosa Googlelta oppilaitoksille. Sen avulla opettajat voivat helposti jakaa verkkosivuston suoraan oppilaiden tietokoneille. Kun lisäosa on asennettu Chrome-selaimeen, opettaja voi avata omalla tietokoneellaan haluamansa sivuston ja nappia painamalla jakaa sen oppilaiden ruuduille. Toimii toki myös toisin päin; oppilaat voivat jakaa sivuston opettajalle. 
GAFE pääkäyttäjät voivat asentaa lisäosan kaikille oman verkkotunnuksensa käyttäjille suoraan hallintapaneelista, jolloin opettajien ja oppilaiden on helpompi aloittaa sovelluksen avulla työskentely. Jotta sovellus toimisi optimaalisesti, tulee se olla käytössä kaikilla joiden ruuduille jakoja halutaan tehdä. Share to Classroom-lisäosa toimii Chromebookeissa, Mac- ja PC-tietokoneissa.

Share to Classroom-lisäosa on saatavissa vain Google Apps for Education tai Nonprofits asiakkaille, jotka käyttävät Google Classroomia.

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Ohjaa oppilaat samalle verkkosivulle uuden Share to Classroom-lisäosan avulla
4 syyskuuta, 2015

Share to Classroom on uusi Chrome-lisäosa Googlelta oppilaitoksille. Sen avulla opettajat voivat helposti jakaa verkkosi...

Google Apps on nyt G Suite
Google Apps on nyt G Suite
30 syyskuuta, 2016

Google on tänään ilmoittanut uudistavansa Google Appsina tunnetuksi tulleen tuotekokonaisuutensa nimen. Tämä on osa suur...

Maksuton Google Apps for Nonprofits on saapunut Suomeen
20 elokuuta, 2015

Voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja säätiöille suunnattu maksuton versio Google Apps-tuotepaketista on vihdoin...