Google I/O kehittäjätapahtuma käynnistyi eilen. Etukäteen huhuttiin jo paljon uudistuneesta Google Kuvat -palvelusta ja sellainen ensimmäisten julkaisujen joukosta löytyikin.

Mobiililaitteiden myötä valokuvien ja videoiden tallentaminen on kasvanut räjähdysmäisesti. Arvion mukaan tänä vuonna otamme triljoona uutta kuvaa. Tämä asettaa suuria haasteita tallennustilalle: Mihin tallentaa turvallisesti kaikki nämä arvokkaat otokset?
Ratkaisuksi tähän Google tuo markkinoille uudistuneen Kuvat-palvelun.

Koti kaikille kuville ja videoille
Google Kuvien avulla voit kerätä kaikki valokuvasi ja videosi yhteen yksityiseen paikkaan. Voit katsella kuviasi miltä laitteelta tahansa ja uudet kuvat synkronoidaan (jos niin haluat) aina automaattisesti verkkopohjaiseen tallennustilaan.

Tilasta ei tule pulaa, sillä Google Kuvat -palveluun voit tallentaa rajattomasti kuvia ja videoita. Ilmaiseksi.
Voit valita haluatko tallentaa kuvat korkealaatuisina (ilmainen vaihtoehto) vai alkuperäisinä (käyttää Google-tilisi yleistä tallennustilaa). Lisätietoja tallennustilasta ja -muodoista löydät täältä.

Järjestä ja jaa helposti
Google Kuvat järjestää ottamasi kuvat ja videot automaattisesti henkilöiden, paikkojen ja tärkeiden asioiden mukaan. Googlelle ominaisesti palvelun hakutoiminnon kautta löydät kaiken aina helposti. 
Jakamisesta on myös tehty todella helppoa ja voitkin jakaa ison määrän kuvia kerralla kollegoillesi, ystäville tai sukulaisille Hangoutsiin, Twitteriin tai vaikkapa WhatsAppiin. Luomalla esimerkiksi linkin kansiolliseen kuvia, vastaanottajat saavat kuvat auki ilman erillisen ohjelman asentamista tai kirjautumista ja voivat samantien tallentaa kuvat myös itselleen. 

Jos haluat kokeilla uutta Google Kuvat-palvelua, se on saatavilla Androidille, iOS:lle ja webiin.

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uusi Google Kuvat on täällä!
Uusi Google Kuvat on täällä!
29 toukokuuta, 2015

Google I/O kehittäjätapahtuma käynnistyi eilen. Etukäteen huhuttiin jo paljon uudistuneesta Google Kuvat -palvelusta ja ...

Googlen uudet sovellukset: Allo, Duo ja Spaces
Googlen uudet sovellukset: Allo, Duo ja Spaces
19 toukokuuta, 2016

Googlen vuotuinen kehittäjätapahtuma I/O starttasi eilen Kaliforniassa ja uutisvirta täyttyikin pian monista herkullisis...

Tehokasta tapahtumasuunnittelua - kiitos kaikille osallistujille!
Tehokasta tapahtumasuunnittelua - kiitos kaikille osallistujille!
20 toukokuuta, 2015

Järjestimme eilen Chrome-tapahtuman Helsingin Hilton Kalastajatorpalla yhteistyössä Googlen ja Businessforumin kanssa ku...