Yksi asia on varma: tallennustilaa ei ole koskaan liikaa. Sen tarve koskettaa meistä jokaista, alasta riippumatta. Miltä kuulostaisi rajaton tallennustila verkossa, jossa tiedostot ovat turvassa ja helposti kaikkien tiimiläistesi saatavilla sijainnista riippumatta?

Drive for Work sisältää rajoittamattoman määrän tallennustilaa tiedostoille, kansioille, varmuuskopioille ja kaikelle tärkeälle. Voit jakaa jopa 5 TB:n suuruisia tiedostoja toisille käyttäjille!
Kaikki tiedostosi synkronoituvat tietokoneen, puhelimen ja tabletin välillä, mukaan lukien Microsoft Office -tiedostot (joita voit myös muokata Drivellä). Pääset käsiksi töihisi milloin haluat, sijainnista riippumatta, myös offline-tilassa ja koko tiimilläsi on aina tuorein tieto saatavillaan.
(*Tilit, joilla on vähemmän kuin 5 käyttäjää, saavat 1 Tb käyttäjäkohtaista tallennustilaa.)

Drive for Work sopii kaikille

Drive for Work on ratkaisu jokaisen yrityksen tarpeisiin. Se soveltuu käytettäväksi yhdessä muiden järjestelmiesi kanssa, olivatpa ne millaisia tahansa.
Google Apps for Business -käyttäjät voivat päivittää tuotteen Google Apps Unlimited -versioon, jolloin kaikki uudet ominaisuudet ja rajaton tallennustila saadaan käyttöön.

Drive for Work -palvelun hinta ei päätä huimaa, vain 8€/ käyttäjä/ kk.

Järjestämme sarjan lyhyitä webinareina toteutettuja suoria lähetyksiä, joihin kaikki ovat tervetulleita kuulemaan, miten voit hyödyntää Drive for Work -palvelua yrityksessäsi.

Päivä
Aika
Tapahtuma
Linkki
19.8.2014
klo.15.00
Drive for Work - Yleisesittely palvelusta
2.9.2014
klo.15.00
Google Apps Unlimited - premium versio rajoittamattomalla tallennustilalla
16.9.2014
klo.15.00
Drive for Work - auditointityökalut
30.9.2014
klo.15.00
Drive for Work ja Vault -pysyväisarkisto

Turvallinen ja luotettava

Drive for Work -palvelu sisältää kymmeniä yritystason vaatimukset täyttäviä kriittisiä turvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu pitämään yrityksesi tieto turvassa.

  • Drive for Work ja sen käyttämät palvelinkeskukset ovat SSAE 16- / ISAE 3402 Type II SOC 2 -hyväksyttyjä ja ISO 27001 -sertifioituja. Erityissäännöksiä vaativia teollisuuden aloja ja maantieteellisiä alueita varten Google Drive noudattaa FISMA-, FERPA- ja HIPAA-säännöksiä ja Safe Harbor -tietosuojadirektiivejä. 
  • Kaikki Drivelle tallennettu tieto on salattua ja sellaisena se myös liikkuu palvelinkeskusten välillä, palvelinkeskuksista päätelaitteellesi ja silloinkin kun ne sijaitsevat mobiililaitteellasi.

Sinä omistat tietosi ja työkalujen avulla voit hallita niitä, esimerkiksi kenelle ja miten niitä jaetaan. Palvelun taustalla toimii Googlen järeä palvelinkeskusverkosto, joka takaa 99,9 prosenttisen* luotettavan pääsyn tietoihisi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
(*Palvelutasosopimuksen takuu on 99,9 prosentin käytettävyys ilman suunniteltuja käyttökatkoksia)

Haluatko kuulla lisää?

Liity mukaan webinaareihimme kuulemaan Drive for Work -palvelun mahdollisuuksista tai kysy lisää asiantuntijoiltamme: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Rajaton tallennustila kaikille yrityksille
Rajaton tallennustila kaikille yrityksille
30 kesäkuuta, 2014

Yksi asia on varma: tallennustilaa ei ole koskaan liikaa. Sen tarve koskettaa meistä jokaista, alasta riippumatta. Miltä...

Tervetuloa Gafeelle Rovaniemelle!
Tervetuloa Gafeelle Rovaniemelle!
19 elokuuta, 2014

Rovaniemellä 11.9.2014 järjestettävä tapahtuma on suunnattu opetusalan ihmisille, jotka hyödyntävät tai haluavat hyödynt...

Tervetuloa Gafeelle Rovaniemelle!
Tervetuloa Gafeelle Rovaniemelle!
19 elokuuta, 2014

Rovaniemellä 11.9.2014 järjestettävä tapahtuma on suunnattu opetusalan ihmisille, jotka hyödyntävät tai haluavat hyödynt...