Google Classroom on uusi oppilaitoksille suunnattu palvelu, joka yhdistyy osaksi Google Apps for Education-sovelluskokonaisuutta. Kuten GAFE-sovellukset muutenkin, myös Classroom on oppilaitoksille maksuton.

Classroom tarjoaa opettajille työkalut tehtävien nopeaan luomiseen ja organisointiin, tehokkaaseen palautteen antamiseen ja helppoon viestintään opiskelijoiden kanssa. Classroomissa opiskelijat voivat organisoida tehtävänsä Google Drivessä: viimeistellä ja palauttaa tehtävät sekä kommunikoida suoraan opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Classroomin etuja

  • Helppo käyttöönotto: Opettajat voivat lisätä oppilaita suoraan kurssille tai jakaa opiskelijoille koodin liittymistä varten.
  • Säästät aikaa:Yksinkertainen ja paperiton tehtävien työnkulku antaa opettajille mahdollisuuden luoda, tarkistaa ja arvostella tehtävät samassa paikassa.
  • Tiedot järjestyksessä: Opiskelijat voivat nähdä kaikki tehtävänsä yhdellä sivulla, ja kaikki opintomateriaalit on automaattisesti tallennettu Google Driven kansioihin.
  • Mutkatonta viestintää: Classroomin streamin kautta opettajat voivat lähettää ilmoituksia ja kysymyksiä luokalle. Opiskelijat voivat lisätä viestejä streamiin ja auttaa näin kanssaopiskelijoita.
  • Edullinen ja turvallinen: Classroom on täysin ilmainen, se ei sisällä mainoksia, ja opiskelijoiden tietoja ei koskaan käytetä mainontaan. Classroomin toiminnot on rajattu kurssin jäsenille, ja opiskelijat voivat olla kurssien jäseniä vain koulunsa Google Apps for Education -verkkotunnuksessa.
Miten palvelun saa käyttöön?
Tällä hetkellä Google kerää vapaaehtoisia oppilaitoksia mukaan kokeilemaan uutta tuotetta. Jotta palvelun voi hankkia ensivaiheessa, oppilaitoksella täytyy olla käytössään Google Apps for Education-sovellukset. 
Hae mukaan ensivaiheeseen täältä
Kaikille Google Apps for Education-sovelluksia käyttäville oppilaitoksille Classroom tulee mahdolliseksi ottaa käyttöön syksyllä 2014.
Google Apps for Education-sovellukset oppilaitoksellesi
Jos oppilaitoksellanne ei vielä ole Google Apps for Education-sovellukset käytössä, saatte ne kauttamme helposti. 
Lisätiedot: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ Tapahtumat ja Kalenteri: saumatonta yhteistyötä
Google+ Tapahtumat ja Kalenteri: saumatonta yhteistyötä
5 heinäkuuta, 2012

Viime viikolla julkaistu Google+ Tapahtumat- toiminto toimii saumattomassa yhteistyössä Google Kalenterin kanssa, jolloi...

Tiedätkö mitä ovat Google Kalenterin tapaamisajankohdat?
Tiedätkö mitä ovat Google Kalenterin tapaamisajankohdat?
21 helmikuuta, 2014

Google Kalenterin tapaamisajankohtien avulla voit merkitä kalenteriin aikajakson, jonka käytettävissä olevia aikoja ihmi...

Upota kuva sähköpostiin
Upota kuva sähköpostiin
8 lokakuuta, 2012

Kuvia voi lähettää sähköpostin liitteenä, mutta jos et aina halua muistuttaa erillisestä liitteestä tai haluat vain yksi...