Useimmiten valokuvat otetaan nykyään puhelimella ja siksi Google Kuvat toiminnot laajenevat nyt myös Gmailiin. Jatkossa kun käytät automaattisesti valokuvien varmuuskopiointia, saat tuotua kuvat viesteihin Gmailin viestinkirjoitusikkunassa uuden Lisää kuvia -painikkeen avulla.

Huomaathan, että kaikki painikkeet tulevat näkyviin kun siirrät hiiren liitteen tekemiseksi tarkoitetun painikkeen päälle Gmailin viestinkirjoitusikkunan alareunassa.

Tämän jälkeen voit klikata uutta  Lisää kuvia -painiketta. Valokuvat ikkuna aukeaa ja näet kaikki automaattisesti varmuuskopioidut kuvasi (Google+ kuvat). Ikkunan yläreunasta voit myös valita haluatko lisätä kuvia lataamalla ne tietokoneeltasi tai kenties verkko-osoitteesta.
Ikkunan oikeasta alakulmassa näkyy kaksi vaihtoehtoa: Suoraan/ Liitteenä. Tämä kertoo kumpaa tapaa liittää kuvia viesteihin olet parhaillaan käyttämässä ja valintaa voi myös muuttaa. Suoraan tarkoittaa, että kuvat sijoitetaan tekstin väliin viestissä ja ne avautuvat kun vastaanottaja lukee viestin, kun taas liitteenä tarkoittaa perinteistä liitetiedostoa.

Kuvien koon muuttaminen viestinkirjoitusikkunassa on uusi ominaisuus. Klikkaamalla kuvaa ja vetämällä sen kulmista, kuvan kokoa on mahdollista esimerkiksi pienentää.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Näin otat Gmailin Offline -toiminnon käyttöösi
Näin otat Gmailin Offline -toiminnon käyttöösi
12 maaliskuuta, 2013

Gmail Offline tekee sähköpostista entistäkin helpomman ja tehokkaamman.  Gmail Offline on Gmailin yksinkertaistettu vers...

Näin otat Gmailin Offline -toiminnon käyttöösi
Näin otat Gmailin Offline -toiminnon käyttöösi
12 maaliskuuta, 2013

Gmail Offline tekee sähköpostista entistäkin helpomman ja tehokkaamman.  Gmail Offline on Gmailin yksinkertaistettu vers...

Näin jaat Yhteystiedot kollegoillesi Gmailissa
Näin jaat Yhteystiedot kollegoillesi Gmailissa
2 toukokuuta, 2013

Kun käytät Gmailia, sovellus automaattisesti tallentaa osoitteita Yhteystietoihisi, ellet ole asetuksista muuttanut toim...