Asus tuo markkinoille uuden tehokkaan Chromeboxin. Ennakkotilaus on käynnissä nyt ja toimitukset alkavat heti pääsiäisen jälkeen 22.4.2014.

Miksi Chromebox?

Chromebox on Chrome-laitesarjan näyttöön liitettävä pöytäkonemalli. Siro ulkokuori pitää sisällään tehokkaan laiteratkaisun. Chromeboxin käyttöjärjestelmänä toimii nopea, turvallinen ja automaattisesti päivittyvä ChromeOS. Se käynnistyy sekunneissa, on aina ajantasalla ja tarjoaa organisaatioille keskitetyn hallinnan edut.

Chromeboxista on moneksi

Chromebox taipuu moniin käyttökohteisiin, joista yleisimpiä ovat yhteiskäyttöiset tai käyttäjäkohtaiset työpisteet. Molempia löytyy yleensä kaikenkokoisista organisaatioista.

Käytännössä toimipisteen Chromeboxit voivat toimia käyttäjien henkilökohtaisina työasemina tai yhteiskäyttöisinä laitteina, jota voivat hyödyntää myös vierailijat ja muut vaihtuvat käyttäjät. Chromeboxit voidaan automaattisesti esiasettaa toimimaan organisaation wifi-verkossa. Näin laitteet ovat välittömästi käyttövalmiita. Esiasennettujen sovellusten ja asetusten pohjalta käytön keskittäminen ja hallinta sujuu vaivatta. Tuhannet tarjolla olevat sovellukset tarjoavat kaiken sen, mitä perinteisesti tietokoneilla on totuttu tekemään.

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

  • 1.4 GHz Intel Celeron 2955U Dual-Core prosessori
  • 2GB of 1600 MHz DDR3 RAM (voi laajentaa 4GB lisämuistilla)
  • 16GB kovalevy
  • 2-in-1 muistikortinlukija
  • 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet
  • 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0
  • DisplayPort, HDMI, USB 3.0
  • Google Chrome OS

Tilaa omasi nyt!

Otamme vastaan ennakkotilauksia nyt ja toimitukset aloitamme 22.4.2014.
Tilaukset: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Malli: CHROMEBOX-M018U
ASUS CHROMEBOX-M018U Celeron 2955U 2GB RAM 16GB SSD Chrome OS
214 EUR / kpl (alv 0%)

Sujuvan ja turvallisen käytön takaamiseksi, saat meiltä myös Chrome-hallintalisenssit


Chrome -laitteet on mahdollista liittää keskitettyyn hallintaan yhdessä  Google Apps-sovellusten kanssa. Pääkäyttäjä voi määrittää asetukset ja esiasentaa sovellukset kaikkiin organisaation laitteisiin, jolloin suurten järjestelmäkokonaisuuksien ylläpito on todella helppoa.
  • Hallintalisenssi yritykset: 113€/vuosi
  • Hallintalisenssi oppilaitokset: 23€/ vuosi

Myymme vain yrityksille ja yhteisöille.
Kuluttajille laitteet on saatavissa useimmista tietotekniikan kaupoista kevään aikana.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutuus: Aloita Hangouts suoraan Gmailista
31 heinäkuuta, 2012

Google julkaisi vuonna 2008 videopuhelutoiminnon Gmailiin integroituun Google Talk-pikaviestimeen. Mahdollisuus nähdä he...

ASUS CHROMEBOX SAATAVILLA NYT!
ASUS CHROMEBOX SAATAVILLA NYT!
31 maaliskuuta, 2014

Asus tuo markkinoille uuden tehokkaan Chromeboxin. Ennakkotilaus on käynnissä nyt ja toimitukset alkavat heti pääsiäisen...

Näin saat säätiedot Google Kalenteriisi
Näin saat säätiedot Google Kalenteriisi
13 syyskuuta, 2012

Kuinka mukava onkaan kurkata säätiedot samalla kun kalenteria vilkuillessa huomaa lauantaille suunnitellun picnicin, sil...