Paljon puhutaan yhdessä työskentelystä verkossa, mutta sen todellisen ilon ja helppouden ymmärtää kun on kokeillut Google Driveä kollegoiden kanssa. Kun oikein innostuu kaikista Driven mukanaan tuomista mahdollisuuksista, saattaa joskus olla hankala pysyä perässä kaikissa tapahtuneissa muokkauksissa. Siksipä tuorein päivitys tuo Drivellä helpostusta muutosten seurantaan.

Kun avaat Driven, klikkaa ⓘ -painiketta oikeasta yläkulmasta ja saat esille tuoreimmat tiedot muutoksista dokumenteissa ja kansioissa Oma Drivellä. Yhteenveto kertoo millaisia muutoksia (esim.uudelleen nimeäminen, kansioon tiedoston lisääminen jne.) kohteessa on tapahtunut muiden käyttäjien toimesta (lisätiedot).

Voit myös keskittyä vain itseäsi eniten kiinnostaviin muutoksiin. Valitse kansio tai dokumentti, jolloin automaattisesti ⓘ-painikkeen kautta näet valittujen kohteiden aktiivisuustiedot.  

Ja vielä muistutuksena jo aikaisemmin uutisoimamme uudistus, joka toi tullessaan kansioiden helpomman hallinnoinnin ja jakamisasetusten seurannan.

Uusi ominaisuus saapuu nopean julkaisun valinneiden organisaatioiden käyttäjille seuraavan parin viikon aikana. 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Näin lisäät videotervehdyksen Google+ Tapahtumaan
Näin lisäät videotervehdyksen Google+ Tapahtumaan
4 heinäkuuta, 2012

Viime viikolla Google+:aan julkaistiin monipuolinen Tapahtumat- toiminto, jonka avulla onnistuu niin kutsun luominen syn...

Gmailin uusi versio julkaistu
Gmailin uusi versio julkaistu
29 huhtikuuta, 2018

Maailman suosituin sähköpostipalvelu kokee tuoreen päivityksen myötä suurimman uudistuksen pitkään aikaan. Google on jul...

Dokumentit vinkki: merkitse tietyt henkilöt kommenttiin
Dokumentit vinkki: merkitse tietyt henkilöt kommenttiin
4 kesäkuuta, 2012

Google Dokumenteissa voit jättää kommentteja esim. tiettyyn kohtaan asiakirjaa, jolloin kollegasi tietävät sinun kohdist...