Google+:san etusivua kutsutaan Streamiksi. Siihen listautuu uusimmasta vanhimpaan kaikki Piiriläistesi ja seuraamiesi Google+ sivujen päivitykset.

 

Jo entuudestaan Stream on antanut ilmoituksen kun sitä selatessa alkupäähän tulee uusia lukemattomia päivityksiä. Tällöin vasempaan yläkulmaan ilmestyy sininen neliö, joka kertoo uusien päivitysten lukumäärään ja sitä klikkaamalla pääsee pikaisesti palaamaan alkuun.

Uudistuksena Stream palauttaa myös takaisin siihen kohtaan, josta siirryit katsomaan alkupään uudet päivitykset. Tällöin Streamin lukeminen ei jää kesken ja pääset jatkamaan helposti yhdellä klikkauksella siitä mihin jäit.

Esille nousee "Jatka"-painike, jota klikkaamalla palaat kohtaan jota olit lukemassa ennen kuin siirryit katsomaan tuoreimmat päivitykset.

Kun siirryt kohtaan, Streamin vasemmalla puolella näkyy kirjanmerkki kertomassa kohdasta, jota viimeksi luit.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta Google Lomakkeissa
Uutta Google Lomakkeissa
15 helmikuuta, 2013

Google Lomakkeisiin on viime aikoina tullut runsaasti uusia ominaisuuksia, joista viimeisin on keskittynyt Lomakkeen muo...

Kuinka tunniste luodaan Gmailissa
Kuinka tunniste luodaan Gmailissa
9 heinäkuuta, 2012

Tärkeä osa tehokasta Gmail- sähköpostin käyttöä on viestien jäsentäminen tunnisteiden avulla, jolloin paitsi postilaatik...

Uutta: Google+ Streamin selaaminen helpottui
Uutta: Google+ Streamin selaaminen helpottui
30 elokuuta, 2013

  Google+:san etusivua kutsutaan Streamiksi. Siihen listautuu uusimmasta vanhimpaan kaikki Piiriläistesi ja seuraamiesi ...