Halutessasi voit luoda Google Dokumenttien tekstistä linkkejä esimerkiksi valitsemalla yhden sanan tai kokonaisen lauseen. Tämä on entuudestaankin tuttua, eli mikäli tekstisisällössä esiintyy esimerkiksi sana "Google Apps for Education", voit liittää sen ohjaamaan lisätietoja kertovalle sivustolle.
Uutena ominaisuutena linkkityökalu tarjoaa linkitettäväksi valittuun sanaan sopivia hakutuloksia suoraan Google Hausta. Tällöin saat linkin luotua helposti, vaikka sinulla ei olisikaan sopivaa linkkiä valmiiksi kopioituna muualta.
Näin linkin liittäminen onnistuu:
Valitse ensin "maalaamalla" se sana tai lause, johon haluat linkin liittää.

Google Dokumenttien yläreunan työkaluriviltä löytyy linkin luomiseen tarkoitettu kuvake. Kun teksti on valittu, klikkaa kuvan osoittamaa kuvaketta.

Ensimmäinen kuva osoittaa, kuinka sovellus tarjoaa nyt uutuutena valittuun sanaan sopivia tuloksia Google Hausta. Voit hyödyntää näitä, etsiä sopivampaa tai liittää Linkki -riville valitsemasi kohteen URL-osoitteen.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Hyvä paha muutos?
8 lokakuuta, 2013

“Tekninen projekti tulossa ja taas sitä hapatusta muutoksesta, joojoo...” Mutta ei ilman syytä, sillä myös pienikin muut...

Tärkeä päivitys Driven tietokoneelleen asentaneille käyttäjille
Tärkeä päivitys Driven tietokoneelleen asentaneille käyttäjille
7 kesäkuuta, 2016

Google Driveä voi käyttää suoraan selaimen kautta, mobiilisovelluksilla tai sitten asentamalla Drive Desktop Client -työ...

Acerilta uusi tehokas Chromebook C720
8 marraskuuta, 2013

Acer kertoo tiedotteessaan julkaisseen uuden Acer C720 Chromebook -tietokoneen, joka on varustettu uusimmalla Intelin Ha...