Heinäkuussa meille VerkkoApsiin tulee myyntiin Samsung Chromebookien ja Chromeboxien lisäksi myös Acer C7 Chromebook hintaan 242€ (alv 0%). 

  • 11.6’’ (1366x768) näyttö
  • 1 inch thin – 3 lbs / 1.4 kg
  • Akunkesto jopa 4 tuntia
  • Dual-core Intel® Celeron® prosessori
  • Dual band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ja 10/100/Gigabit Ethernet
  • HD kamera
  • 3x USB 2.0
  • 1x HDMI Port, 1x VGA port
  • 2-in-1 muistikorttipaikka (SD, MMC)


Chromebook on uudenlainen, pieni ja tehokas tietokone, joka liikkuu käyttäjänsä mukana kaikkialla. Se käynnistyy sekunneissa ja muokkautuu yksilölliseksi tuhansien tarjolla olevien sovellusten avulla. Sisäänrakennettu virustorjunta ja automaattiset päivitykset takaavat huolettoman ja turvallisen käytön, jonka kulmakivenä on keskitetty hallinta organisaatioissa ja tiedon tallentuminen turvallisesti pilveen. 
Olemme toimittaneet kymmenille oppilaitoksille Suomessa Chrome-laitteita ja saaneet positiivista palautetta. Yhdessä Google Apps -sovellusten kanssa Chromebookit ovat todellinen tehopakkaus!

Olemme ainoa Google Chrome yhteistyökumppani Suomessa, joka tarjoaa organisaatiollesi mahdollisuuden hankkia Management Service -keskitetyn hallinnan palvelun.


Lisätietoja ja tarkat hinnat löytyvät verkkosivuiltamme: http://www.verkkoaps.fi/chromebook
Voit myös olla yhteydessä myyntiimme: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Heinäkuusta alkaen saatavilla VerkkoApsista Acer C7 Chromebook
Heinäkuusta alkaen saatavilla VerkkoApsista Acer C7 Chromebook
19 kesäkuuta, 2013

Heinäkuussa meille VerkkoApsiin tulee myyntiin Samsung Chromebookien ja Chromeboxien lisäksi myös Acer C7 Chromebook hin...

Acerilta uusi tehokas Chromebook C720
8 marraskuuta, 2013

Acer kertoo tiedotteessaan julkaisseen uuden Acer C720 Chromebook -tietokoneen, joka on varustettu uusimmalla Intelin Ha...

Uusi ominaisuus Google Dokumenttien tekstin linkityksissä
Uusi ominaisuus Google Dokumenttien tekstin linkityksissä
7 elokuuta, 2013

Halutessasi voit luoda Google Dokumenttien tekstistä linkkejä esimerkiksi valitsemalla yhden sanan tai kokonaisen lausee...