Gmailin uuden kirjoitusikkunan kehitystyön perustana on ollut käyttäjien tarpeet. Tutkimuksen mukaan vain noin 4 prosentissa viestejä käyttäjät muotoilevat tekstiä ja siksi muotoiluasetukset on uudessa viestinkirjoitusikkunassa siirretty alareunan painikkeen alle. Näin ikkunan yleisilme on saatu selkeämmäksi ja mahdollistettu käyttäjien keskittyminen paremmin itse viestin laadintaan.

Lisäksi tutkimukset osoittivat, että käyttäjät jotka muotoilevat viestiluonnoksen tekstiä, todennäköisesti muotoilevat sitä myös uudelleen. Siksi muotoiluasetukset aukeavat automaattisesti samassa viestissä kun työstämistä jatketaan.

Käyttäjien on myös mahdollista testata uusia pikanäppäimiä tekstinmuotoilussa. (http://goo.gl/yacy3)

Lähde ja kuva: Gmail

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Näin lähetät pikaviestejä Google Dokumenteissa
Näin lähetät pikaviestejä Google Dokumenteissa
4 maaliskuuta, 2013

Gmailin Pikaviestin on tuttu työväline, mutta myös Google Dokumenttien sisällä voi lähettää pikaviestejä, eli chattailla...

Näin lähetät pikaviestejä Google Dokumenteissa
Näin lähetät pikaviestejä Google Dokumenteissa
4 maaliskuuta, 2013

Gmailin Pikaviestin on tuttu työväline, mutta myös Google Dokumenttien sisällä voi lähettää pikaviestejä, eli chattailla...

Hangoutin uudet lisäosat
Hangoutin uudet lisäosat
3 toukokuuta, 2013

Google julkaisi eilen Hangout -videoneuvotteluihin kaksi uutta toimintoa, jotka entisestään nostavat Hangoutien tehokkuu...