Google+ for Business on Google Apps -sovelluskokonaisuuteen sisältyvä versio sosiaalisen median palvelu Google+:sta. Erona kuluttajille suunnattuun versioon palvelusta, mukaan on tuotu erityisesti yrityksen tarpeita huomioivia ominaisuuksia. Sitä voi hyödyntää niin yrityksen sisäisessä kuin julkisessakin viestinnässä.

Sosiaalinen media on tärkeää ja kasvattaa merkitystään yritystoiminnassa jatkuvasti. Turun Sanomat uutisoi juuri julkaistusta tutkimuksesta, jonka mukaan sosiaalinen media kasvattaa yritysten tuottoa.
Artikkelissa todetaan seuraavasti:
"Asiakkaiden sosiaalisen median käyttö ja yritysten tuottojen kasvu ovat yhteydessä toisiinsa, ilmenee Aalto-yliopiston, Buffalon yliopiston ja Teksasin A&M-yliopiston tuoreesta tutkimuksesta.
– Tutkimus osoittaa, että sosiaalisen median kautta yritykseen sitoutuvat asiakkaat ovat yritykselle tuottoisampia kuin asiakkaat, jotka eivät toimi näin, toteaa Aalto-yliopiston markkinoinnin apulaisprofessori Ashish Kumar."
Lue koko uutinen täältä.

Google+ tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja yritysille ja organisaatioille:

  • Jo olemassa oleviin ja uusiin asiakkaisiin on helppo olla yhteydessä luomalla yritykselle oma Sivu tai Yhteisö. Aktiivisuutta Sivulla on helppo myös seurata
  • Julkisella Sivulla päivityksiä (viestit, kuvat, videot, Google Dokumentit Driveltä) voi jakaa kohdennetusti Piireille tai kokonaan julkisesti.
  • Kokoukset ja muut tapaamiset järjestyvät helposti Hangouts -videoneuvottelun avulla.
  • Organisaatio voi myös hyödyntää Google+:saa sisäisenä viestintäkanavana tai osana Intranet-ratkaisua, jolloin päivitykset näkyvät vain organisaation jäsenille sisäisessä käytössä. 
  • Google+ integroituu helposti muiden Google -sovellusten kanssa, jolloin YouTube videot, Blogger päivitykset, materiaali Driveltä tai vaikkapa Hangouts -kutsun lähettäminen Kalenterin avulla sujuvat helposti. Tiedot kutsuista tai muutoksista ilmestyvät Gmail -sähköpostiin jos käyttäjä niin haluaa.
  • Vahvistamalla Google+ Sivun yksinkertaisen prosessin kautta verkkosivustosi hakukonelöydettävyyttä paranee ja saat yrityksesi näkyville myös Google Kartat -palveluun halutessasi.

Yrityksille suunnattuja ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti, joten kannattaa myös pysyä kuulolla uusista tuulista. Kuitenkin jo tällä hetkellä Google+ tarjoaa monia kilpailijoitaan paremmat ominaisuudet erityisesti yritys- ja organisaatiokäyttöön.

Käyttääkö yrityksesi jo Google Appseja? 
Lue ohje Google+ sivun luomiseksi täältä. 

Lue lisää Google+ yrityksille aiheesta tai tiedustele asiaa VerkkoApsin asiantuntijoilta: myynti@verkkoaps.fi

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Meet osaksi Classroomin kursseja
Google Meet osaksi Classroomin kursseja
14 huhtikuuta, 2020

Hangouts Meet on nyt Google Meet, joka osaltaan selkeyttää palvelun nimeen liittyvien sekaannusten estämisessä. Samalla ...

Sosiaalisen median merkitys yrityksille kasvaa. Mitä vaihtoehtoja tarjoaa Google+?
25 maaliskuuta, 2013

Google+ for Business on Google Apps -sovelluskokonaisuuteen sisältyvä versio sosiaalisen median palvelu Google+:sta. Ero...

Uutuutena Google+ Hangoutseissa voi luoda Mind Map -käsitekarttoja
Uutuutena Google+ Hangoutseissa voi luoda Mind Map -käsitekarttoja
2 syyskuuta, 2013

Google+ Hangouts videoneuvottelut ovat nopeasti löytäneet paikkansa Google Apps-käyttäjien työskentelystä. Sen avulla on...