Viime viikolla julkaisimme iloisen uutiset: päivityksen myötä YouTube on saatavilla nyt myös Google Apps käyttäjille.
Google Apps pääkäyttäjät voivat ottaa palvelun käyttöön Google Apps hallintapaneelista, kohdasta Palvelut. Asettamalla YouTuben asetukseksi Käytössä ja Tallenna muutokset.

Mitä hyötyä tästä sitten on organisaatioille jatkossa?
Paitsi että käyttäjien on mahdollista kirjautua omilla Google Apps-tunnuksilla omaan YouTube tiliin, liittää sinne suosikki videot ja seurata kiinnostavia kanavia, myös yritykset saavat uudistuksen myötä muutamia todella hyödyllisiä toimintoja käyttöönsä:

  • Perusta yrityksellesi oma kanava, jolloin voit ladata ja jakaa mielenkiintoisia videoita esim. tuotteistasi tai toiminnastasi. Muistathan, että YouTube videoiden upottaminen esim. yrityksesi verkkosivustolle on todella helppoa ja katselukertojen määrästä voit seurata videoiden suosiota.
  • YouTubesta julkinen vai organisaation sisäinen viestintäkanava? Molemmat ovat mahdollisia! Sisäisesti hyödynnettynä videoiden liittäminen esim. intranetiin on todella helppoa.
  • Hangouts on Air + YouTube: kun yrityksen on mahdollista perustaa oma kanava YouTuben, sinne voi myös mahdollisesti pian nauhoittaa julkiset Hangouts on Air -videoneuvottelutapahtumat, joiden tallentaminen tällä hetkellä onnistuu vain yksittäisen käyttäjän henkilökohtaiseen Gmail-tiliin. Tämä on yrittäjien suuresti toivoma ominaisuus.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta! Google+ ja Blogger yhdistävät ominaisuuksia
Uutta! Google+ ja Blogger yhdistävät ominaisuuksia
19 huhtikuuta, 2013

Tänään julkaistu päivitys tuo Google+:san ja Bloggerin entistä tiiviimpään yhteistyöhän keskenään. Uudistus on oikein mi...

Miten hyödyntää YouTube uudistusta yrityksessä?
Miten hyödyntää YouTube uudistusta yrityksessä?
25 helmikuuta, 2013

Viime viikolla julkaisimme iloisen uutiset: päivityksen myötä YouTube on saatavilla nyt myös Google Apps käyttäjille. Go...

Google Keep - monikäyttöinen muistiinpanosovellus
Google Keep - monikäyttöinen muistiinpanosovellus
31 tammikuuta, 2017

Päivitetty 8.3.2017: Google Keep on nyt osa G Suite tuotepaketin ydintuotteita. Samalla Keepin ominaisuuksia on integroi...