Google Lomakkeisiin on viime aikoina tullut runsaasti uusia ominaisuuksia, joista viimeisin on keskittynyt Lomakkeen muokkaamisen parantamiseen ja muokkaustilan uuteen graafiseen ilmeeseen.

Kun aloitat luomaan Lomaketta Drivessä, sovellus kysyy ensimmäisenä Lomakkeen otsikkoa (nimi) ja Lomakkeeseen liitettävää teemaa.
Teemat näkyvät muille käyttäjille silloin kun Lomaketta hyödynnetään Live-lomakkeena.

Lomakkeen muokkausikkunan graafinen ilme on uudistunut. Tutut toiminnot löytyvät edelleen, mutta niiden uudella asettelulla on pyritty tuomaan eniten käytettyjä toimintoja lähemmäksi käyttäjiä.

Suurin muutos löytyy oikeasta yläkulmasta, jossa nykyisin sijaitsee Lähetä lomake -painike.

Uuden Lähetä lomake -ikkunan avulla lomakkeen jakaminen niin sähköpostitse, linkin avulla kuin sosiaaliseen mediaankin on todella helppoa. Täältä löydät kaikki keinot Lomakkeen jakamiseksi todella helposti, jonka lisäksi voit myös jakaa varsinaisen lomakkeen, josta haluat Lomakkeeseen lisää muokkaajia, jotka voivat tarkastella myös vastauksia.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Googlen hakutrendit 2012
Googlen hakutrendit 2012
18 joulukuuta, 2012

Vuosi lähestyy loppuaan, joten on aika rakentaa koosteita tapahtumista vuodelta 2012. Myös Google on kantanut kortensa k...

Uutta! Nyt YouTube myös Google Apps -tileissä
Uutta! Nyt YouTube myös Google Apps -tileissä
20 helmikuuta, 2013

Juuri julkaistun päivityksen myötä YouTube on saatavilla nyt myös Google Apps käyttäjille. Aikaisemmin palvelu on ollut ...

Quickoffice + Google Apps = Dokumenttien konvertoinnissa parannuksia ja iPad app
Quickoffice + Google Apps = Dokumenttien konvertoinnissa parannuksia ja iPad app
20 joulukuuta, 2012

Muutama kuukausi sitten Google ilmoitti yhteistyön aloittamisesta Quickofficen kanssa. Kehitystyössä on keskitytty erity...