Google Apps -sovelluskokonaisuus koostuu viestinnän ja kollaboraation työvälineistä. Google Apps Marketplace on Google Apps -asiakkaille suunnattu sivusto, josta löytyy tuotteita niin asiakkuuden- kuin projektinhallintaankin. Marketplacesta löytyvät tuotteet tuovat lisäominaisuuksia Google -sovelluksiin.

Uutuutena Marketplacesta löytyy videosähköposti-työkalu Movenote, joka on suomalaisen yrityksen kehittämä sovellus. Movenotella on mahdollista tehdä helposti asiakaskohtaisia videoviestejä ja samanaikaisesti esittää rinnakkaisessa kuvassa Google Drivelle tai työasemalle tallennettuja esityksiä ja asiakirjoja. Movenote integroituu osaksi Google Drivea ja Gmailia.

Movenotella vakuutat viestin vastaanottajan tunteikkaammalla sisällöllä, eli sen saman jonka aiemmin kirjoitit sähköpostilla, on sinulla mahdollisuus kertoa nyt äänen, kuvan ja esityksen avulla. Movenote täydentää hyvin Googlen tarjoamaa palvelukokonaisuutta ja tarjoaa uusia ulottuvuuksia mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille.

VerkkoAps on Movenoten jälleenmyyjänä, ja työkalun saat käyttöösi 9 eur/ käyttäjä/ kuukausi!
Opastamme palvelun käyttöönotossa ja alkuun pääsee 30 päivän kokeilulla, jonka jälkeen palvelun voi ottaa käyttöön halutulle määrälle käyttäjiä.

Lisätiedot: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!