Muutama kuukausi sitten Google ilmoitti yhteistyön aloittamisesta Quickofficen kanssa. Kehitystyössä on keskitytty erityisesti parantamaan työskentelyä Microsoft Office -tuotteiden kanssa käännettäessä niitä Google Dokumentit muotoon tai editoidessa niitä suoraan Quickofficessa.

Konvertoi Microsoft Office -tiedostot entistä paremmin Google Asiakirjoiksi, Laskentataulukoiksi ja Esityksiksi
Käyttäjät usein haluavat siirtää vanhoja Microsoft Office -tiedostojaan Driveen. Latausvaiheessa tiedosto on mahdollista kääntää, eli konvertoida, Google Dokumentit muotoon, jolloin ne ovat muokattavissa kaikkien yhteiskäyttäjien kesken.
Uudistuksen myötä Quickoffice teknologiaa on tuotu mukaan konvertointi vaiheeseen, joten jatkossa Microsoft Word, Excel ja Powerpoint -tiedostot säilyttävät entistä paremmin alkuperäisen muotoilunsa ja sisältönsä käännösvaiheessa Google Dokumenteiksi. 

Editoi Quickofficella tiedostoja iPadilta
Kääntämällä Microsoft Office -tiedostot Google Asiakirjoiksi, Laskentataulukoiksi ja Esityksiksi, työskentelet niiden kanssa sujuvimmin. Kaikki yhteistyökumppanit eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä siirtyneet Googleen, joten Google on julkaissut uuden iPad sovelluksen, jonka avulla on mahdollista tehdä mobiilisti nopeita muokkauksia Microsoft Word, Excel ja Powerpoint tiedostoihin, jotka sijaitsevat Drivelläsi hyödyntäen Quickoffice teknologiaa.

Tästä päivästä alkaen Quickoffice iPad sovellus on ilmaiseksi ladattavissa kaikille Google Apps for Business asiakkaille täältä:  http://goo.gl/5Tl3z.
Google informoi myös, että iPhone ja Android sovellukset julkaistaan piakkoin.

Kuvat: Google Enterprise

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Apps hallintapaneelin uudistuneet raportit
Google Apps hallintapaneelin uudistuneet raportit
11 kesäkuuta, 2014

Google Apps hallintapaneelin raportit ovat uudistuneet ja tarjolle on tullut aikaisempaa tarkempia valvontatyökaluja. Nä...

Drive App iOS:lle julkaistu
Drive App iOS:lle julkaistu
29 kesäkuuta, 2012

Google on juuri julkaissut I/O 2012- tapahtumassa Drive aplikaation iOS:lle, jota useat käyttäjät ovat hartaasti toivone...

Drive App iOS:lle julkaistu
Drive App iOS:lle julkaistu
29 kesäkuuta, 2012

Google on juuri julkaissut I/O 2012- tapahtumassa Drive aplikaation iOS:lle, jota useat käyttäjät ovat hartaasti toivone...