Google Drive on kerrassaan erinomainen paikka säilyttää esimerkiksi valokuvia turvassa, mutta silti aina saatavilla. Ja mikä parasta, nyt voi jakaa Google Drivestä kuviasi suoraan Google+ profiiliisi ja vaikka valitsemillesi Piireille!

Google+ jakamisasetuksita löytyy useita vaihtoehtoja. Lisää video- kohdan valikosta löytyy myös Google Drivestä, jonka valitsemalla pääset jakamaan valitsemiasi kuvia suoraan Drivestä Google+ profiiliisi.
Vinkki: määrittele kenelle postauksen jaat. Onko kyseessä joku tietty henkilö? Ryhmä ihmisiä, joista olet luonut Piirin? Useita Piirejä? Vai haluatko kenties kaikkien näkevän kuvasi, jolloin asetus voi olla Julkinen?

 

2. Pääset valitsemaan kuvia Google Drivestäsi

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Dokumenttiin kuvan lisäämisen uudet vaihtoehdot
Google Dokumenttiin kuvan lisäämisen uudet vaihtoehdot
17 tammikuuta, 2018

Käytitpä Google Dokumentteja sopimuspohjan luomiseen tai vaikkapa käyttöohjeen laatimiseen, todennäköisesti tarvitset te...

Googlen hakutrendit 2012
Googlen hakutrendit 2012
18 joulukuuta, 2012

Vuosi lähestyy loppuaan, joten on aika rakentaa koosteita tapahtumista vuodelta 2012. Myös Google on kantanut kortensa k...

Chromebook vinkki: kommenttien sanelu
Chromebook vinkki: kommenttien sanelu
29 maaliskuuta, 2019

Chromebookien ja Google Dokumenttien käyttäjien keskuudessa usein kuultu kysymys on, voiko komenttikentän sisällön sanel...