Google Drive on kerrassaan erinomainen paikka säilyttää esimerkiksi valokuvia turvassa, mutta silti aina saatavilla. Ja mikä parasta, nyt voi jakaa Google Drivestä kuviasi suoraan Google+ profiiliisi ja vaikka valitsemillesi Piireille!

Google+ jakamisasetuksita löytyy useita vaihtoehtoja. Lisää video- kohdan valikosta löytyy myös Google Drivestä, jonka valitsemalla pääset jakamaan valitsemiasi kuvia suoraan Drivestä Google+ profiiliisi.
Vinkki: määrittele kenelle postauksen jaat. Onko kyseessä joku tietty henkilö? Ryhmä ihmisiä, joista olet luonut Piirin? Useita Piirejä? Vai haluatko kenties kaikkien näkevän kuvasi, jolloin asetus voi olla Julkinen?

 

2. Pääset valitsemaan kuvia Google Drivestäsi

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Chromebook vinkki: kommenttien sanelu
Chromebook vinkki: kommenttien sanelu
29 maaliskuuta, 2019

Chromebookien ja Google Dokumenttien käyttäjien keskuudessa usein kuultu kysymys on, voiko komenttikentän sisällön sanel...

Google Drive lisäosat
Google Drive lisäosat
28 joulukuuta, 2012

Chrome -selaimeen yhdistettävien Google Drive lisäosien määrä kasvaa hurjaa vauhtia ja tarjolla onkin jo lukuisia sovell...

Drive yhteensopivat sovellukset
Drive yhteensopivat sovellukset
13 kesäkuuta, 2012

Chrome Web Storessa on tarjolla useita sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia Google Driven kanssa. Näiden sovellusten av...