Etsimme dynaamiseen tiimimme monitaitoista ja aikaisempaa työkokemusta omaavaa koodaajaa. Työ sisältää erilaisten työkalujen ja sovellusten suunnittelua sekä kehittämistä. Hakijalla tulee olla hyvä ongelmanratkaisu- ja oppimiskyky. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Hakemamme henkilö pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhteistyössä tiimin kanssa. Ohjelmointi- ja tietokantaosaamisen lisäksi sosiaaliset taidot sekä oma-aloitteisuus ovat meille erittäin tärkeitä. Sinä jaat mielelläsi oppimaasi uudet asiat tiimin jäsenten kesken ja uskallat pyytää apua sitä tarvitessasi.

Sinulla on mielellään aikaisempaa työkokemusta ja vahvaa osaamista Python ja/tai Java sekä JavaScript kielistä. Google Apps Scriptien, Google API ja Google Web Toolkiin osaaminen on iso etu.

Tiedät miten eri rajapinnat, tietokannat ja sovellukset saadaan yhdistettyä toisiinsa. Persoonana olet tarkka ja osaat dokumentoida, sekä kommunikoida tekemäsi siten että muutkin tietävät mitä olet tehnyt.

Työn kestosta ja laajuudesta sovimme kanssasi. Kokopäiväisen työn ohella voit myös toimia osa-aikaisesti tai omalla toiminimelläsi projektiluontoisesti.

Tarjoamme sinulle:
  • Näköalapaikan Google-sovellusten maailmaan
  • Innostavan, motivoivan ja haastavan työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Mahdollisuuden sertifioitua Googlen sertifikaattiohjelmissaMikäli tunnistat itsesi yllä mainitusta, niin laitathan CV:si, vapaamuotoinen esittely itsestäsi sekä palkkatoiveesi nopeasti osoitteeseen rekry@verkkoaps.fi sillä hakuaika päättyy heti sopivan henkilön löydettyä.

Valitettavasti emme voi vastata kyselyihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

We are hiring: Full Stack Developer
We are hiring: Full Stack Developer
23 huhtikuuta, 2019

Currently we are expanding our development team, and are looking for the perfect talent to work as a part of our team. O...

Työpaikkailmoitus: Koodari
5 syyskuuta, 2012

Etsimme dynaamiseen tiimimme monitaitoista ja aikaisempaa työkokemusta omaavaa koodaajaa. Työ sisältää erilaisten työkal...

Etätyöt onnistuvat Google Appsien avulla
21 syyskuuta, 2012

Tänään vietetään toista kertaa kansallista etätyöpäivää, jonka tarkoituksena tukea uudenlaisten työskentelytapojen vakii...