Etsimme dynaamiseen tiimimme monitaitoista ja aikaisempaa työkokemusta omaavaa koodaajaa. Työ sisältää erilaisten työkalujen ja sovellusten suunnittelua sekä kehittämistä. Hakijalla tulee olla hyvä ongelmanratkaisu- ja oppimiskyky. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Hakemamme henkilö pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhteistyössä tiimin kanssa. Ohjelmointi- ja tietokantaosaamisen lisäksi sosiaaliset taidot sekä oma-aloitteisuus ovat meille erittäin tärkeitä. Sinä jaat mielelläsi oppimaasi uudet asiat tiimin jäsenten kesken ja uskallat pyytää apua sitä tarvitessasi.

Sinulla on mielellään aikaisempaa työkokemusta ja vahvaa osaamista Python ja/tai Java sekä JavaScript kielistä. Google Apps Scriptien, Google API ja Google Web Toolkiin osaaminen on iso etu.

Tiedät miten eri rajapinnat, tietokannat ja sovellukset saadaan yhdistettyä toisiinsa. Persoonana olet tarkka ja osaat dokumentoida, sekä kommunikoida tekemäsi siten että muutkin tietävät mitä olet tehnyt.

Työn kestosta ja laajuudesta sovimme kanssasi. Kokopäiväisen työn ohella voit myös toimia osa-aikaisesti tai omalla toiminimelläsi projektiluontoisesti.

Tarjoamme sinulle:
  • Näköalapaikan Google-sovellusten maailmaan
  • Innostavan, motivoivan ja haastavan työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Mahdollisuuden sertifioitua Googlen sertifikaattiohjelmissaMikäli tunnistat itsesi yllä mainitusta, niin laitathan CV:si, vapaamuotoinen esittely itsestäsi sekä palkkatoiveesi nopeasti osoitteeseen rekry@verkkoaps.fi sillä hakuaika päättyy heti sopivan henkilön löydettyä.

Valitettavasti emme voi vastata kyselyihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google tuo videoneuvottelun parhaat ominaisuudet kaikille
Google tuo videoneuvottelun parhaat ominaisuudet kaikille
4 maaliskuuta, 2020

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Korona-viruksen aiheuttamiin muutoksiin niin kouluissa kuin yrityksissäkin on syytä v...

Seuraa Google+ profiiliasi CircleCountin avulla
26 maaliskuuta, 2012

CircleCount.com on sivusto, jonka avulla voit seurata Google+ profiilisi tilastoja: kuinka monta seuraajaa sinulla on, v...

Hyödyllinen vinkki Gmail hakuun
Hyödyllinen vinkki Gmail hakuun
26 huhtikuuta, 2012

Gmailissa ehdottomasti tehokkain tapa löytää etsimäsi viestit on hyödyntää tehokasta hakua.