Uutena toimintona Google Kalenteriin on nyt mahdollista lisätä Hangouts- videoneuvottelu suoraan tapahtumaa luotaessa, jolloin kutsun saaneet henkilöt pääsevät liittymään kutsusta suoraan tapahtumaan ajankohdan ollessa oikea.
Toimintoa voi käyttää esimerkiksi kuten Google+ Tapahtumia ajastetun videoneuvottelun luomiseen, jolloin kokousten sopiminen Hangoutsiin onnistuu esimerkiksi todella tehokkaasti.

Luo Google Kalenteriisi merkintä. Videopuhelu kohdasta klikkaamalla Add a Google+ hangout- saat lisättyä mukaan videoneuvottelun.
Lisää osallistujia ja anna Kalenterin lähettää heille kutsut tapahtumasta. Silloin myös he saavat suoraan linkin oikeaan Hangoutiin!

Lisättyäsi toiminnon, teksti muuttuu tämän kaltaiseksi:

Kun tallentamisen jälkeen tarkastelet merkintää Kalenterissasi tai haluat tapahtuman ajankohtana liittyä luomaasi Hangoutiin, kuvake näyttää tältä. Klikkaamalla Join Google+ hangout- liityt videoneuvotteluun, jonka olet luonut ja mahdollisesti jakanut myös muille.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Upota kuva sähköpostiin
Upota kuva sähköpostiin
8 lokakuuta, 2012

Kuvia voi lähettää sähköpostin liitteenä, mutta jos et aina halua muistuttaa erillisestä liitteestä tai haluat vain yksi...

Uutuutena Gmailissa sähköpostin lähettäminen Google+ -kontakteille
Uutuutena Gmailissa sähköpostin lähettäminen Google+ -kontakteille
10 tammikuuta, 2014

Eräs Gmailin tehokkaista ominaisuuksista on yhteystietojen automaattinen tallentuminen. Entuudestaan automaattisesti tal...

Google Apps tietosuoja entistä paremmaksi
8 kesäkuuta, 2012

Google Appsien kohdalla tietosuojaan on aina panostettu monin tavoin. Yli neljä miljoonaa yritystä käyttää Google Appsej...