Piirien avulla on helppo jakaa oikeita asioita oikeiden ihmisten kanssa, kuten todellisessa elämässäkin. Nyt voit jakaa joitain asioita läheisten ystävien kanssa, joitain muita asioita perheen kanssa ja minimaalisen vähän pomosi kanssa.

Järjestelmällisyys kannattaa:
Kun jaottelet kontaktisi Piireihin, pidät Google+ ja sen kanssa tiiviissä yhteistyössä toimivan Gmailin siistinä ja hyvin organisoituna, jolloin löydät etsimäsi tiedot ja henkilöt aina helpommin. 
Piirien käyttäminen on myös olennainen osa sosiaalisen median tietoturvaa: tiedä kenelle jaat ja mitä heille jaat.

Piirit ovat hyödyllisiä myös Gmailissa:

Kun lajittelet seuraamasi ihmiset Piireihin, löydät heidät helposti myös Gmailissa ja kaikki heidän lähettämänsä viestit!
Gmailin vasemman reunan navigoinnista löytyy kohta Piirit. Klikkaa tekstiä ja saat auki listan Piireistäsi.

Näin luot Piirejä:

Siirry Google+ profiilissasi navigointipalkin kautta kohtaan Piirit.
Alareunassa näet siniset pallukat, jotka kuvastavat Piirejäsi. Google+:ssa on muutamia sinulle valmiina, joihin voit vain vetämällä tiputtaa ihmisiä, joita olet merkannut seuraavasi. 
Uuden Piirin voit luoda Luo piiri- pallukasta ja nimetä sen haluamallasi tavalla.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Miksi Piirien hyödyntäminen kannattaa Google+:ssa
Miksi Piirien hyödyntäminen kannattaa Google+:ssa
20 heinäkuuta, 2012

Piirien avulla on helppo jakaa oikeita asioita oikeiden ihmisten kanssa, kuten todellisessa elämässäkin. Nyt voit jakaa ...

Näin lisäät Google Esitykseen animoinnin
Näin lisäät Google Esitykseen animoinnin
2 elokuuta, 2012

Animointi on erinomainen tapa lisätä Google Esityksesi näyttävyyttä. Tarjolla on erilaisia tapoja ja tehosteita, joiden ...

Unohdettu Google Drawings
Unohdettu Google Drawings
29 syyskuuta, 2022

Google Drawings on Google for Educationin outolintu - osana Docsia ja Slidesia se kuuluu tietosuojan kannalta turvallisi...