Google Kalenterin Työlista- toiminnon avulla voit tehdä itsellesi muistilistan asioista, joita tulisi muistaa vaikkapa viikkokohtaisesti, mutta joita et välttämättä halua merkitä mihinkään tiettyyn ajankohtaan. 

Kalenterin vasemmasta reunasta, omat kalenterit valikosta, löytyy kohta Työlista. Klikkaamalla neliötä nimen edessä, saat Työlistan auki Kalenterin oikeaan reunaan. Työlistaan voit kirjoittaa itsellesi muistettavia asioita ja tehtäviä. Kun saat ne tehtyä, voit myös merkitä ne suoritetuiksi klikkaamalla neliötä tehtävän edessä, jolloin tehtävän nimi yliviivautuu ja huomaat heti sen olevan jo suoritettu.
Klikkaamalla nuolta tehtävän perässä saat auki lisätiedot- ikkunan, johon voit tehdä laajemmin merkintöjä.
Alareunan Toiminnot- painikkeen takaa löytyy erilaisia toimintoja kuten listan järjestyksen muuttaminen, plus- merkistä voi lisätä uuden tehtävän ja roskakori poistaa suoritetuiksi merkityt tehtävät listasta. Viimeisen kuvakkeen takaa voit esimerkiksi luoda uuden listan, sillä sinulla voi olla useampi kuin yksi Työlista, aivan kuin sinulla voi olla useampi kuin yksi Kalenterikin.
 


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Classroom ennen ja jälkeen syksyn päivityksen
Google Classroom ennen ja jälkeen syksyn päivityksen
17 syyskuuta, 2018

Uuden lukukauden kunniaksi Google Classroomiin lisättiin Tehtävä-sivu. Uudistus on herättänyt paljon keskustelua: hyvää ...

Google Classroom ennen ja jälkeen syksyn päivityksen
Google Classroom ennen ja jälkeen syksyn päivityksen
17 syyskuuta, 2018

Uuden lukukauden kunniaksi Google Classroomiin lisättiin Tehtävä-sivu. Uudistus on herättänyt paljon keskustelua: hyvää ...

Google Dokumenttien malligalleria uudistuu
Google Dokumenttien malligalleria uudistuu
17 marraskuuta, 2016

Lähes kaikilla organisaatioilla on käytössään jonkinlaisia yhteisiä tiedostomalleja, joita ovat esimerkiksi yrityksen ta...