Google Kalenterin Työlista- toiminnon avulla voit tehdä itsellesi muistilistan asioista, joita tulisi muistaa vaikkapa viikkokohtaisesti, mutta joita et välttämättä halua merkitä mihinkään tiettyyn ajankohtaan. 

Kalenterin vasemmasta reunasta, omat kalenterit valikosta, löytyy kohta Työlista. Klikkaamalla neliötä nimen edessä, saat Työlistan auki Kalenterin oikeaan reunaan. Työlistaan voit kirjoittaa itsellesi muistettavia asioita ja tehtäviä. Kun saat ne tehtyä, voit myös merkitä ne suoritetuiksi klikkaamalla neliötä tehtävän edessä, jolloin tehtävän nimi yliviivautuu ja huomaat heti sen olevan jo suoritettu.
Klikkaamalla nuolta tehtävän perässä saat auki lisätiedot- ikkunan, johon voit tehdä laajemmin merkintöjä.
Alareunan Toiminnot- painikkeen takaa löytyy erilaisia toimintoja kuten listan järjestyksen muuttaminen, plus- merkistä voi lisätä uuden tehtävän ja roskakori poistaa suoritetuiksi merkityt tehtävät listasta. Viimeisen kuvakkeen takaa voit esimerkiksi luoda uuden listan, sillä sinulla voi olla useampi kuin yksi Työlista, aivan kuin sinulla voi olla useampi kuin yksi Kalenterikin.
 


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Jaa Google Yhteystiedot
Jaa Google Yhteystiedot
5 lokakuuta, 2012

Google käyttäjät ovat tottuneita monenlaiseen tiedonjakamiseen Google-sovelluksissa: Kalenteri tapahtumat ja dokumentit ...

Hyvää joulua ja kiitos vuodesta 2012!
21 joulukuuta, 2012

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2012 ja toivotamme oikein lämmintä joulua kaikille!

Jaa Google Yhteystiedot
Jaa Google Yhteystiedot
5 lokakuuta, 2012

Google käyttäjät ovat tottuneita monenlaiseen tiedonjakamiseen Google-sovelluksissa: Kalenteri tapahtumat ja dokumentit ...