Google+ Hangouts- videoneuvottelutoiminto on löytänyt tiensä niin käyttäjien yksityiselämään yhteydenpidon välineenä kaukana asuviin ystäviin ja sukulaisiin, kuin työpaikkojen projektipalavereihin ja kokouksiin. Erityisen suosituksiksi toiminto on noussut sen lisäosien myötä, jotka mahdollistivat esimerkiksi dokumenttien yhteistarkastelun videoneuvottelun aikana. 
Koska Hangout App:it kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, Google julkaisi muutama kuukausi sitten sovelluksen, jonka avulla innokkaat kehittäjät voivat luoda uusia Hangout App:eja. Google on 90 päivän aikana saanut noin 200 kehitettyä lisäosa sovellusta, joista ensimmäiset on nyt julkaistu käyttäjien iloksi ja hyödyksi:
  1. Google Art Project: Tutki ja tutustu taidekokoelmiin ympäri maailmaa. Voit esimerkiksi olla taideopas ja pitää esittelykierroksen ystävillesi. 
  2. New YouTube App: Luo, hallinnoi, tallenna ja jaa soittolistasi muiden kanssa Hangoutsissa. Tallenna esim. koulutusvideot kokousta varten YouTube tiliisi ja luo videoista soittolista.
  3. New Effects App: Uusia efektejä hauskuuttamaan videopuheluita. 
  4. Symphonical:  Ohjaa kokouksia ja hallinnoi projekteja reaaliaikaisesti Symphonical app:in kautta. (Esittelyvideo alla) 
  5. MiniClip 8-ball Pool: Biljardia ystävien kesken. 
  6. A Story Before Bed: Valitse hyllystä kirja ja kerro perheellesi iltasatu. Vaikka olisitkin kaukana työmatkalla, ei sinun silti tarvitse menettää yhteistä iltahetkeä perheesi kanssa.
  7. Panoramio Game: Panoraamakuva kilpailussa se joka tunnistaa ensimmäisenä paikan on voittaja. Matkaa tehdään Google Mapsien avulla. 
  8. Cheer On: Kustomoi näkyvyytesi videoneuvottelussa suosikki urheiluseurasi mukaan. 

Oletko aiheesta kiinnostunut kehittäjä? Lue lisätietoja: Learn moreCloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Pikanäppäimet Google Drivessä
Pikanäppäimet Google Drivessä
13 marraskuuta, 2012

Kuten muistakin Google-sovelluksista, myös Google Drivestä löytyy pikanäppäimet, joita hyödyntämällä työskentelyä on mah...

Pikanäppäimet Google Drivessä
Pikanäppäimet Google Drivessä
13 marraskuuta, 2012

Kuten muistakin Google-sovelluksista, myös Google Drivestä löytyy pikanäppäimet, joita hyödyntämällä työskentelyä on mah...

Uusia toimintoja Hangoutsiin
2 heinäkuuta, 2012

Google+ Hangouts- videoneuvottelutoiminto on löytänyt tiensä niin käyttäjien yksityiselämään yhteydenpidon välineenä kau...