Tiedostojen avaaminen, tallentaminen ja poistaminen

Voit käsitellä laitteellesi tai Google Drive -verkkopalveluun tallennettuja tiedostoja Chrome-laitteesi oman Tiedostot-sovelluksen avulla.

Tiedostojen avaaminen

  1. Avaa Tiedostot-sovellus painamalla Ctrl+M.
  2. Valitse vasemmalta puolen haluamasi tiedostokokoelma.
  3. Avaa tiedosto tuplaklikkaamalla.

Voit myös tarkastella liittämäsi ulkoisen tallennuslaitteen tiedostoja. Muutama tiedostojen löytämistä helpottava vinkki:

  • Etsi tiedostoja oikean yläkulman hakukentän avulla. Hakutuloksissa näytetään osumia tarkastelemastasi ikkunasta.
  • Voit esikatsella tiedostoja pikkukuvanäkymän avulla. Sovelluksen oikeassa yläkulmassa on kuvakkeita, joilla voit siirtyä luettelonäkymän ja pikkukuvanäkymän välillä.

Tiedostojen tallentaminen

Voit tallentaa avaamasi sivun tiedostona Ctrl+S-pikanäppäimellä. Valitse haluamasi tallennuskohde Tiedostot-sovelluksessa.

  • Tallenna tiedosto Chrome-laitteellesi valitsemalla Lataukset-kansio. Huomaa: mikäli Chrome-laitteesi tallennustila on vähissä, ladatut tiedostot saatetaan poistaa automaattisesti.
  • Jos valitset Google Drive -vaihtoehdon, voit käyttää tiedostoa verkossa milloin tahansa. Tiedostosi ladataan Google Driveen, jossa voit käyttää sitä millä tahansa tietokoneella.

Tiedostojen poistaminen

  1. Avaa Tiedostot-sovellus painamalla Ctrl+M tai klikkaamalla sovellusluettelon Tiedostot-kuvaketta.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (Chromebook: napauta kahdella sormella) tiedostoa tai hakemistoa, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse Poista avautuvasta valikosta.

Voit myös käyttää pikanäppäintä Alt+askelpalautin.

Lähde: Google
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Chattaa organisaatiosi ulkopuolisten henkilöiden kanssa
Chattaa organisaatiosi ulkopuolisten henkilöiden kanssa
20 toukokuuta, 2020

Google on ilmoittanut, että 26.5.2020 alkaen Google Chatin kautta on mahdollista keskustella myös oman organisaation ulk...

Tiedostojenhallinta Chrome- laitteellasi
27 kesäkuuta, 2012

Tiedostojen avaaminen, tallentaminen ja poistaminen

Säästä aikaa Gmailin pikanäppäinten avulla
15 elokuuta, 2012

Kuten monissa muissakin sovelluksissa, myös Gmailissa on omat pikanäppäimensä, joiden avulla säästät aikaa, sillä käsiä ...