Gmailin työpöytäilmoitukset tiedottavat, milloin sinulle on tullut uusi sähköpostiviesti tai pikaviesti. Kun otat nämä ilmoitukset käyttöön, ponnahdusikkuna kertoo uusien viestien saapumisesta. Vaikka et lukisikaan Gmailiasi, saat tiedon siitä, että joku haluaa puhua kanssasi. Nämä ilmoitukset ovat käytettävissä vain, jos käytät Google Chromea selaimena.
Pikaviesti-ilmoitukset ovat oletusarvoisesti käytössä. Voit poistaa ne Gmail-asetuksista. Ota käyttöön tai poista sähköposti- tai pikaviesti-ilmoituksia seuraavasti:
  1. Napsauta Gmailin oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Gmailin asetukset.
  2. Valitse Yleiset-välilehdestä vaihtoehto, jonka haluat Työpöytäilmoitukset-osioon. Voit asettaa pikaviesti-ilmoitukset päälle tai pois ja voit myös kytkeä sähköposti-ilmoitukset pois päältä, vastaanottaa ilmoituksia kaikista saapuvista sähköposteista tai vain niistä, jotka Gmail on merkinnyt "tärkeiksi".
  3. Valitse Tallenna.

Huomautus: kun otat tämän toiminnon käyttöön, sinun täytyy sallia kohteen mail.google.com näyttävän työpöytäilmoitukset.


Lähde: Google
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Kommentit (1)

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Gmail haun tarkentaminen
15 kesäkuuta, 2012

Helpoin ja nopein tapa etsiä viestejä Gmailissa on ehdottomasti haun käyttäminen. Voit etsiä esimerkiksi lähettäjän tai ...

Gmail vinkki: työpöytä ilmoitukset
12 kesäkuuta, 2012

Gmailin työpöytäilmoitukset tiedottavat, milloin sinulle on tullut uusi sähköpostiviesti tai pikaviesti. Kun otat nämä i...

Gmail haun tarkentaminen
15 kesäkuuta, 2012

Helpoin ja nopein tapa etsiä viestejä Gmailissa on ehdottomasti haun käyttäminen. Voit etsiä esimerkiksi lähettäjän tai ...