CircleCount.com on sivusto, jonka avulla voit seurata Google+ profiilisi tilastoja: kuinka monta seuraajaa sinulla on, viimeisimmät postaukset, reagoinnit postauksiin, uudet seuraajat ja poistuvat seuraajat. Näiden tietojen avulla pystyt seuraamaan minkä tyyppinen sisältö seuraajiasi kiinnostaa ja esimerkiksi kehittämään viestintää enemmän juuri tähän suuntaan. 


CircleCount listaa myös kiinnostavimmat profiilit Google+:ssa ja sen avulla on helppo tutkia monia mielenkiintoisia tilastoja, kuten kuinka monta mies- tai naiskäyttäjää alueella on, maakohtaiset käyttäjät ja "Today´s cream of the crop"- päivän kerma.

Voit seurata tilastoja CircleCountin verkkosivuilta www.circlecount.com tai akivoitua kirjautumalla samaisella sivustolla.
Jos haluat todella pysyä ajantasalla profiilisi tapahtumista, voit asentaa Chrome Web Storesta CircleCountin myös selaimeesi.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

8-luokkalaisen Tonin mukaan “tietokoneet alkavat raastaa hermoja enemmän kuin kirjat”
8 lokakuuta, 2013

Lounaalla luin Hesarin mielipidekirjoituksia ja silmiini osui kahdeksasluokkalaisen Toni Pietiläisen mielipidekirjoitus ...

Uutta Google Lomakkeissa
Uutta Google Lomakkeissa
15 helmikuuta, 2013

Google Lomakkeisiin on viime aikoina tullut runsaasti uusia ominaisuuksia, joista viimeisin on keskittynyt Lomakkeen muo...

Gmailin uudet tietoturvatoiminnot
Gmailin uudet tietoturvatoiminnot
10 helmikuuta, 2016

Tiedon turvaaminen kaikissa verkkopalveluissa on äärimmäisen tärkeää. Gmailin kohdalla viestit ovat aina tukeneet TLS-te...