Viimeaikaiset tapahtumat ovat tuoneet kuntiin uusia haasteita talouden hoitoon ja synnyttäneet tarpeen keksiä uusia tapoja tehdä asioita entistä edullisemmin. Säästöpaineiden lisäksi tarvitaan sivistystoimessa tapoja toimia kestävän kehityksen, tasa-arvoisuuden ja digitaalisen toimintaympäristön kehittämisen viitekehyksissä.

Voitte lisätä ja uudistaa laitekantaanne helposti käyttämällä tarjoamaamme  CloudReady-palvelua.  Laitteiden uusiokäyttö mahdollistaa säästämisen, mutta toimii myös toiminnan kehittämisessä. Taloudellisuuden lisäksi tämä tuottaa enemmän mahdollisuuksia vaikkapa opetustoiminnan tukemiseen. Digitaalisuuden tuomat vaatimukset toiminnassa saavat vastauksen tällä tavalla.
Laitteiden muuttaminen ChromeOS-käyttöjärjestelmään tuo teille helppokäyttöisiä ja helposti hallittavia laitteita opetustoimenne käyttöön. Saatte liitettyä laitteet myös keskitettyyn hallintaan ja tietohallinnon käyttämä panos tietoteknisten laitteiden ylläpidossa saadaan vähenemään huomattavasti. Chrome-laitteet päivittyvät automaattisesti ja virustorjunnasta ei tarvitse huolehtia.

Haluamme kantaa kortemme kekoon. Jos toukokuussa 2020 tehdyn tilauksen yhteydessä toimitatte CloudReady-laitteeksi muutettavat vanhat työasemat meille 1.6.2020 mennessä, asennamme ne teille korvauksetta kesäkuussa ja toimitamme käyttövalmiina takaisin teille ennen uuden lukukauden alkua. Kunnan hoidettavaksi jää ainoastaan logistiikkakustannukset. Samalla työllistämme joukon nuoria kesätöihin tietotekniikan alalle.

Kysy lisätietoja CloudReadystä ja asennuskampanjasta:

myynti@cloudpoint.fi
09-4257 9282

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Docs vinkki: etsi ja korvaa
Google Docs vinkki: etsi ja korvaa
28 syyskuuta, 2016

Monet pienet toiminnot helpottavat kiireistä arkea ja auttavat paikantamaan tietoa juuri silloin kun sitä tarvitset. Yks...

Chromebook minun laitteenani
Chromebook minun laitteenani
26 elokuuta, 2013

Suomenkielisillä sivustolla puhutaan nyt paljon Chromebookeista, mutta selkeästi kirjoittajilla ei ole tietoa mikä Chrom...

Google Drive suosituin pilvipalvelu, eikä syyttä!
21 maaliskuuta, 2014

Tekniikka & talous julkaisi viime viikolla (Tero Lehto, 11.3.2014) Evernoten tutkimuksen tuloksen, jonka mykaan Goog...