Book Creator on hyvin suosittu työkalu käytettäväksi kouluissa Chromebookien ja G Suite for Education -sovellusten rinnalla. Olemme jo tovin toimineet Suomessa Book Creatorin jälleenmyyjänä ja nyt voimmekin iloisena kertoa, että suomenkielelle käännetty versio on juuri saatu julkaistua!

Book Creator on helppokäyttöinen sovellus luovaan työskentelyyn kaikilla koulutusasteilla. Sen avulla opettajat ja oppilaat voivat luoda yksin tai yhdessä digitaalisia kirjoja. Yhdistämällä tekstiä, videota, ääntä ja kuvia voi rakentaa esimerkiksi oman oppikirjan, interaktiivisia tarinoita, portfolion ja monia muita mielenkiintoisia kokonaisuuksia.

Tämän hetkisen tilanteen vuoksi, Book Creator on avannut käyttöön laajennettuja ominaisuuksia kaikille käyttäjille. 90 päivän maksuttoman kokeilujakson kautta voit tutustua palvelun tarjontaan kaikessa rauhassa.

Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Upota kuva sähköpostiin
Upota kuva sähköpostiin
8 lokakuuta, 2012

Kuvia voi lähettää sähköpostin liitteenä, mutta jos et aina halua muistuttaa erillisestä liitteestä tai haluat vain yksi...

Näin hyödynnät Google Kalenterin työlistaa
Näin hyödynnät Google Kalenterin työlistaa
17 heinäkuuta, 2012

Google Kalenterin Työlista- toiminnon avulla voit tehdä itsellesi muistilistan asioista, joita tulisi muistaa vaikkapa v...