Oletko koskaan työstänyt Google Esitystä viimeisen päälle edustavaan kuntoon ja huomannut, että mieluusti käyttäisit samaa hienoa tuotosta monien muidenkin esitysten pohjana?

Drivellä työskenneltäessä tämä ei varsinaisesti ole ongelma, sillä jokaisesta Google Dokumentista voi luoda hetkessä kopion (Tiedosto -> Luo kopio). Yksittäisen dian kopioiminen toiseen Esitykseen sen sijaan saattoi olla haastavampaa, mutta Googlella ollaan jälleen kerran kuunneltu käyttäjien toiveita ja uudistuksen myötä Chrome-selainta käytettäessä yksittäisiä Esityksen dioja tai elementtejä, kuten kuvia, voidaan kopioida Esityksestä tai diasta toiseen. Klikkaamalla kopioitavan kohdan päällä hiiren oikeanpuoleista näppäintä, saat esille kohdan "kopioi". Myös kopioimisen tuttu pikanäppäinyhdistelmä Ctrl+C  (⌘+C Macissa) toimii. Muistathan kuitenkin, että kyseessä on nimenomaisesti Chrome-selaimella toimiva ominaisuus. Muissa selaimissa kopioida voi esimerkiksi Verkkoleikepöydän avulla. Lisätietoja löydät tästä ohjeesta

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Sivustojen editointi uusiutuu
Google Sivustojen editointi uusiutuu
29 elokuuta, 2012

Google Sivustot on saanut uudistuneen ulkoasun muokkaus toiminnon, jonka avulla sivuston editointi sujuu entistäkin mutk...

Google Sivustojen editointi uusiutuu
Google Sivustojen editointi uusiutuu
29 elokuuta, 2012

Google Sivustot on saanut uudistuneen ulkoasun muokkaus toiminnon, jonka avulla sivuston editointi sujuu entistäkin mutk...

Näin luot kopion Google Sivustosta
Näin luot kopion Google Sivustosta
1 marraskuuta, 2012

Jos olet luonut Sivuston, joka on mielestäsi oikein onnistunut tai haluat muidenkin organisaatiosi jäsenten hyödyntävän ...