Hangoutin voit aloittaa suoraan organisaatiosi Google+ sivun kautta, jolloin saat mahdollisuuden keskustella kasvokkain sivusi seuraajien kanssa. Tämä on erinomainen tapa kerätä palautetta ja kuunnella asiakkaiden mielipiteitä.
 
Google+ ohjauspaneelista löytyy kohta Hangoutin aloittamiseksi. Ohjauspaneeliin pääset siirtymään Google+ sivusi vasemman reunan navigoinnista valitsemalla " ohjauspaneeli".

Aukeavan sivun keskeltä löytyy kohta, jonka kautta voit aloittaa Hangoutin. Kyseessä on siis tavallinen Hangout, ei Hangouts on Air.

Näin aloitettu Hangout on julkinen ja Google+ sivusi seuraajat voivat liittyä keskusteluun kanssasi. Kerralla mukaan mahtuu kuitenkin vain 10 käyttäjää.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Keskustele Google+ sivusi seuraajien kanssa kasvokkain Hangoutin avulla
Keskustele Google+ sivusi seuraajien kanssa kasvokkain Hangoutin avulla
30 heinäkuuta, 2013

Hangoutin voit aloittaa suoraan organisaatiosi Google+ sivun kautta, jolloin saat mahdollisuuden keskustella kasvokkain ...

Rovaniemen kaupunki siirtyi Googlen palveluihin kanssamme
Rovaniemen kaupunki siirtyi Googlen palveluihin kanssamme
17 lokakuuta, 2018

Rovaniemen kaupunki näyttää rohkeasti esimerkkiä muille suomalaisille kaupungeille ja kunnille siirtämällä digitaaliset ...

Chromebook for Slush - kasvuyrittäjän paras kaveri
Chromebook for Slush - kasvuyrittäjän paras kaveri
18 marraskuuta, 2014

Tänään koittaa se paljon odotettu päivä kun Slush 2014 starttaa. Tule tapaamaan meitä Googlen ständille ja kuulemaan, mi...