Tänään julkaistu päivitys tuo Google+:san ja Bloggerin entistä tiiviimpään yhteistyöhän keskenään. Uudistus on oikein mieluinen ja monille sosiaalisen median ahkerille käyttäjille se tuo huomattavia etuja:

Jotta saat kaikki uudistuksen hyödyt käyttöösi, tulee sinun ensin ottaa Bloggerin asetuksista käyttöön Google+ kommentit. Toimi näin:

  • Avaa Blogger ja valitse hallintanäkymän vasemmasta reunasta uusi kohta Google+
  • Klikkaa rasti kohtaan "Käytä Google+ kommentteja tässä blogissa" 
  • Tutustu myös uudistuksen etuihin kohdassa "Kuusi tapaa parantaa blogiasi Google+ -palvelun avulla" (tarjolla on paljon todellisia herkkuja!).


Jos otat ominaisuuden käyttöön, jatkossa näet helposti yhdessä paikassa kaiken blogipostaukseesi liittyvän keskustelun. Kun selaat blogisi kommentteja, siellä näkyvät myös postaukseesi liittyvät julkiset kommentit ja keskustelut, joita on käyty Google+:ssa!

Käyttäjien on myös mahdollista valita Bloggerissa haluavatko he kommenttiensa olevan julkisia, yksityisiä tai heidän Piireilleen näkyviä. Kun he selaavat kommentteja blogeista, näkyvillä ovat ainoastaan sellaiset kommentit, jotka heillä on lupa nähdä.
Mahdollistamalla käyttäjien itse valita kommenttiensa yksityisyysasetukset, saadaan päivitysten jakamista ja keskustelua tuotua henkilökohtaisemmaksi, jakaminen keskittyy kohdennetummalle yleisölle ja kynnys kommentoida tekstejä madaltuu.  

Lähde: Blogger Buzz

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Miksi Google Apps ilmaisen Gmailin sijaan?
14 tammikuuta, 2013

Google Apps -sovelluskokonaisuuden mukana tuleva Gmail ja kuluttajille suunnattu ilmainen Gmail ovat pääasiassa hyvin sa...

Google siirtää opetuksen Chrome-hallintalisenssin hintamuutosta Korona-tilanteen vuoksi
Google siirtää opetuksen Chrome-hallintalisenssin hintamuutosta Korona-tilanteen vuoksi
9 maaliskuuta, 2020

Korona-virus aiheuttaa tällä hetkellä muutoksia monien koulujen arkeen. Tilanne elää tällä hetkellä päivittäisellä tasol...

Uutuus: Training for Google Apps
Uutuus: Training for Google Apps
9 elokuuta, 2016

Training for Google Apps on uusi tuote, joka käyttöönotettuna tuo virtuaalisen kouluttajan Google Apps-sovelluskokonaisu...