Uudenlainen ja kerrassaan ainutlaatuinen Google Chromebook Pixel yhdistää saumattomasti kaiken sen mitä jokainen toivoo kannettavalta tietokoneeltaan: laadukkaan laitteiston, Googlen tehokkaan Chrome -käyttöjärjestelmän ja tyylikkään muotoilun. Pixel nimi antaa osviittaa sen herkullisimmalle ominaisuudelle: koskaan aikaisemmin kannettavaan tietokoneeseen ei ole tuotu yhtä korkealaatuista näyttöä. 4.3 miljoonalla pikselillä varustettu huipputarkka näyttö osoittaa tulevaisuudelle suunnan.

Pixelin muita ominaisuuksia:

  • Nopeus: Nopeus on ollut avaintekijä Chrome -tuotteiden kehityksessä alusta asti, jotta käyttömukavuus säilyisi korkeana. Pixel on huomattavan tehokas Intel® Core™ i5 prosessorin ja Flash muistiin pohjautuvan teknologiansa ansiosta. 
  • Yhteydet: Pixelissä on teknologialtaan huippuluokkainen WiFi yhdistettävyys.
  • Tallennus: Pixel on pilvipalveluihin siirtyneiden käyttäjien laite, joten 1 teratavun verran tallennustilaa Google Driveen toimitetaan jokaisen Pixel laitteen yhteydessä.

Ja kuten Chromebookilta voi odottaa, se integroituu Google -sovellusten kanssa saumattomasti! Haku, Gmail, YouTube, Kartat ja esimerkiksi Google+ Hangouts ovat vain klikkauksen päässä.

Chromebook Pixelit saatavana meiltä! Kerromme mielellämme lisää: myynti@verkkoaps.fi

Google Chromebook Pixel viralliset verkkosivut.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta Google Lomakkeissa
Uutta Google Lomakkeissa
15 helmikuuta, 2013

Google Lomakkeisiin on viime aikoina tullut runsaasti uusia ominaisuuksia, joista viimeisin on keskittynyt Lomakkeen muo...

Uusi lisäosa julkaistu Google Formsiin
Uusi lisäosa julkaistu Google Formsiin
12 syyskuuta, 2019

Jos käytät Google Formsia esimerkiksi tapahtumajärjestelyissä, olet saattanut monesti toivoa ominaisuutta, joka ilmoitta...

Uusi toiminto helpottaa dokumentin sisällä navigointia
Uusi toiminto helpottaa dokumentin sisällä navigointia
10 maaliskuuta, 2016

Pitkän tekstiasiakirjan selaaminen ja sen sisältä tiedon etsiminen saattaa toisiaan olla turhankin työlästä. Todennäköis...