Google Drive on kerrassaan erinomainen paikka säilyttää esimerkiksi valokuvia turvassa, mutta silti aina saatavilla. Ja mikä parasta, nyt voi jakaa Google Drivestä kuviasi suoraan Google+ profiiliisi ja vaikka valitsemillesi Piireille!

Google+ jakamisasetuksita löytyy useita vaihtoehtoja. Lisää video- kohdan valikosta löytyy myös Google Drivestä, jonka valitsemalla pääset jakamaan valitsemiasi kuvia suoraan Drivestä Google+ profiiliisi.
Vinkki: määrittele kenelle postauksen jaat. Onko kyseessä joku tietty henkilö? Ryhmä ihmisiä, joista olet luonut Piirin? Useita Piirejä? Vai haluatko kenties kaikkien näkevän kuvasi, jolloin asetus voi olla Julkinen?

 

2. Pääset valitsemaan kuvia Google Drivestäsi

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ ja Piirien hallinnointi
Google+ ja Piirien hallinnointi
28 elokuuta, 2012

Google+ Piirit ovat oiva apu paitsi sosiaalisen median käytön hallintaan, myös yhteystietojen ylläpitämiseen erinomaisen...

Viestin kääntäminen Gmailissa
Viestin kääntäminen Gmailissa
16 heinäkuuta, 2012

Viestin kääntäminen- toiminto oli aluksi Gmailissa Labs- kokeellistentoimintojen alla, mutta suuren suosion ja hyvän pal...

Cloudpointista WeVideo jälleenmyyjä
18 syyskuuta, 2017

WeVideo on Googlen G Suite tuotteiden ja Chromebookien kanssa täydellisesti yhteensopiva videoeditointiohjelma, jossa on...