Google+ Piirit ovat oiva apu paitsi sosiaalisen median käytön hallintaan, myös yhteystietojen ylläpitämiseen erinomaisen Gmail integrointinsa ansiosta.

Piirien luominen on helppoa ja nopeaa, jonka lisäksi uusien henkilöiden lisääminen niihin käy vaivatta. Entäpä sitten kun vaikkapa kollegasi vaihtaa työpaikkaa, etkä halua hänen enää kuuluvan Piiriisi Kollegat, vaan esimerkiksi Tutut?
Helppo ratkaisu on hallinnoida asiaa Gmail yhteystietoikkunan kautta, joka avautuu esimerkiksi Pikaviestimesta viemällä hiiren yhteystiedon nimen päälle.

Siirry kuvan kohtaan 2: viemällä hiiren Piirin nimen päälle avautuu valikko, jossa voit klikkaamalla rasteja siirtää käyttäjiä helposti Piiristä toiseen tai useampaan kuin yhteen Piiriin. Voit myös lennosta luoda uuden Piirin jos sellaisen haluat.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!