Cloudpoint on julkaissut uuden tukipalvelusivun, jossa Google Workspace for Education -ympäristöön liittyvät tukipalvelumme ovat kuvattuna kolmitasoisena pakettina. 

Pääkäyttäjyydellä tarkoitetaan Google for Education -palvelukokonaisuuden määritysten ja käytön teknistä ja toiminnallista hallintaa. Oppimisympäristöpalvelun pääkäyttäjyys on tietohallinnon työntekijöille tai tietotekniikan vastuuopettajalle iso kokonaisuus hallita muun työn ohella. 

Kokonaisuuteen kuuluu ympäristön teknistä, muun muassa tietoturvaan liittyvää, määrittelyä sekä opetukseen ja palvelun käyttöön liittyvien asetusten hallintaa. 

 

Cloudpoint tarjoaa asian hoitamiseen helpon, turvallisen ja tehokkaan palvelun, jolloin opetushenkilökunta voi keskittyä Googlen ympäristön käyttämiseen ja käytön kehittämiseen. 

 

Cloudpointin tukipalvelut on jaettu kolmeen eri palvelutasoon:

 

PRONSSITASO

Cloudpointin pääkäyttäjätuki on taustatukea kunnan/oppilaitoksen omalle pääkäyttäjälle. 

 

HOPEATASO

Pääkäyttäjäpalvelu, jossa Cloudpoint hoitaa kunnan/oppilaitoksen teknisen pääkäyttäjyyden kokonaan. Asiakkaan puolelta tähän tarvitaan työpariksi toiminnallinen pääkäyttäjä, joka vastaa muun muassa loppukäyttäjille kohdistuvasta viestinnästä ja osaamisen kehittämisen järjestelyistä.

 

KULTATASO

Hopeatason pääkäyttäjäpalvelun lisäksi kultatasolla Cloudpoint tarjoaa teknistä ja pedagogista tukea myös palvelua käyttävien koulujen ja oppilaitosten henkilökunnalle.

 

Tukea myös Chromebook-laitteille

Samalta sivulta löydät Chromebook-tukemme eri vaihtoehtoja. Chromebook-laitetta koskeva tuki sisältyy Cloudpointin Chrome Education Upgrade (CEU) Chromebookin hallintalisenssiin joko Google Workspace for Education -tukipalveluiden rinnalla tai ilman tukipalveluiden tilaamista.

Käy tutustumassa tarkemmin tukipalveluidemme sisältöön ja valitse tarpeisiinne sopivin vaihtoehto.

 

Tutustu tukipalveluihimme

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kiitos Kuntachrome 2016 -tapahtumaan osallistuneille!
Kiitos Kuntachrome 2016 -tapahtumaan osallistuneille!
9 marraskuuta, 2016

Olimme häkeltyneitä kuinka moni saapui eilen paikalle Kuntachrome 2016 -tapahtumaan kerrassaan mahdottomasta säästä ja s...